Szukana fraza: Autor: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Znaleziono: 2000 wiadomości
2001-05-10 05:32:19 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Paul <p...@p...ch> wrote: > Roquette (czyli rukola po fr) jest rodzajem salaty o waskich listkach i > specyficznym baaardzo ciekawym smaku. Szukalem tej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: marynata na grill2001-05-10 17:52:25 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Paul <p...@p...ch> wrote: > Pytanie : zajac > Samo mieso nie ma za wiele smaku, co bys zrobil za marynate? Zajaca chcialbys wsadzac na "grill"?! ;-) Co ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Obiad na obce forum (propozycja)2001-05-11 05:26:11 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
J. W. <y...@g...pl> wrote: > Z alkoholi oczywiscie polska wodka. ;) Polska wodka ? Masz na mysli czyscioche? Picie czystej wodki to w naszej obyczajowosci zjawisko ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dziwna grochowka2001-05-12 06:56:41 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
<a...@p...onet.pl> wrote: > Dzien dobry. > > Ugotowalam najnormalniejsza na swiecie grochowke na boczku. Gdy ostygla na jej > powierzchni utworzyla sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Obiad na obce forum (propozycja)2001-05-13 13:09:23 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Paul <p...@p...ch> wrote: > > zupa szczawiowa z jajkiem itd... > Co do szczawiu, znalezc go w Szwajcari jest trudno, w Paryzu bedzie to > napewno zupelnie nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: drodzy grupowicze2001-05-15 06:01:24 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
kasiek <k...@w...ps.pl> wrote: > jakis czas temu preosi"am o przepis na soso do szparagów. zamiast tego > pisaliście tylko o cenach. po ma"u ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: rucola2001-05-16 18:13:35 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Iwona Malek <i...@c...at> wrote: > zachecona toczacymi sie rozmowami na grupie nabylam w pobliskim > supermarkecie rucole Skonczcie z ta rukola. To po polsku rukiew ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: golonka2001-05-17 04:31:33 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
sadyl <s...@p...onet.pl> wrote: > wli2sp wrote: > > > > No wlasnie. Jak ja zrobic? > > wrzuć do dużego gara Tak bez peklowania? Wladyslaw [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czym sie rozni kuchnia chinska od japonskiej?2001-05-17 20:39:58 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
rena <r...@a...net.pl> wrote: > czym sie rozni kuchnia chinska od japonskiej? nie chodzi mi o konkretne > potrawy, tylko ogolne smaki i aromaty Jest podobno takie stare ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pesto2001-05-17 20:39:55 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Monika =?iso-8859-2?Q?M=EA=BFy=F1ska?= <m...@k...net.pl> wrote: > Czy ma ktos sprawdzony przepis na pesto? > Niby wiem co i jak, ale mam watpliwosci co do proporcji oraz do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia