Szukana fraza: Autor: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Znaleziono: 2000 wiadomości
2002-06-23 06:42:48 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
PatryCCCja <k...@s...pl> wrote: > Skladniki: > blado-zólta papryka - 5 szt. > papryka zielona - 1-2 szt. > cukinia - 1 szt. > seler naciowy - pól > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: leczo warzywne2002-06-25 06:21:22 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Mapet(ka) <l...@w...pl> wrote: > nie dawalam wszystkiego, co Ty dajesz. konkretnie bazowalam na pomidorach, > cukinii, papryce, czosnku, cebuli i przyprawach (oregano ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: tłuszcz do frytkownicy2002-07-05 05:18:27 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Grzegorz Wójcik <g...@i...pl> wrote: > > Tak się w"aśnie zastanawiam... Czy nie sensowniej kupić jakiś sta"y > > t"uszcz do frytkownicy, niż ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Absinth2002-07-06 05:56:47 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Voyt <v...@w...pl> wrote: > Może mi ktoś powiedzieć co to za alkohol ? > W jaki sposób się go podaje ? > > pozdrawiam > > Voyt Absynt to mocny gorzki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: about absynt2002-07-06 13:26:42 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
kitka <k...@p...onet.pl> wrote: > hello > a propos absyntu > ja s"ysza"a"am, że robiony jest z kaktusów, c'est pas > vrai? Absolument pas ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: skad sie biora szumowiny..2002-07-08 04:51:10 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Waldemar Krzok <w...@u...fu-berlin.de> wrote: > > >> No wlasnie ... nie takie w spoleczenstwie, ale takie przy gotowaniu > > >> rosolu albo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rozjechanie pojęć2002-07-12 04:23:30 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
qd <k...@p...onet.pl> wrote: > Pytam naszych amerykańskich specjalistów: > w książce ":Zielone smażone pomidory" znalaz"am przepis na "Biszkopty ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: a propos czeskich zakupów... - słownik-niezbędnik?2002-07-13 06:50:13 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
EuGeniusz Dębski <e...@d...art.pl> wrote: > Hej! > Wróci"em po dwóch dnaich pobytu w PRadze, a tam poją"em, że brakuje mi > s"ownika ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: flan2002-07-18 04:22:46 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
slonko <s...@w...pl> wrote: > > wed"óg tego co powiedzia" maklowicz to to mi powinno zastygnac jak > galaretka > > albo inne podobne, a tu cha"a nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Znowu clafoutis2002-07-20 07:09:34 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Przegladalem ostatnio kultowa (mówiac mlodziezowym zargonem) dla znawcow kuchni ksiazke "Le Carnet d'Anna". Jest to to wydany przez Edwarda Pomiana zeszycik z przepisami pewnej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia