Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Basia" <b...@o...pl>
Znaleziono: 805 wiadomości





Re: 4-ta rocznica slubu :)

2004-09-09 12:50:17 | Basia inne posty tego autora

tort (biszopt z 6 jaj podzielony na pol), bita smietana, w srodku troche > banana drobno siekanego i nektarynki, na gorze rowniez ozdobiony > nektarynkami i bialym winogronem nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jabłka z kruszonką :)

2004-09-14 07:10:38 | Basia inne posty tego autora

> > Jabłka pokroić w talarki i ułożyć na blasze. > Posypać cukrem i cynamonem. a jak te jablka zachowuja sie po upieczeniu? Nie są przyklejone do formy, da się to jakoś ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co dobrego na każdą okazję?

2004-09-14 11:17:16 | Basia inne posty tego autora

> PS.Zapomniałam ,że jeszcze kapuśniaczki to jest to co moja rodzina lubi:)) to też cos słodkiego czy raczej wytrawna przekąska? Mozna się uśmiechnąć o przepis? pozdrawiam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: To dopiero rozmowa, a gdzie przepisy Paskala

2004-09-14 11:57:27 | Basia inne posty tego autora

> > Ale wszyscy się tu dzisiaj dowartościowali . A wszystko przez nowicjusza > (szkę). no chyba Ania S. to nowicjuszka...;-) > > Prosze po jeszcze jednej uwadze od ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: To dopiero rozmowa, a gdzie przepisy Paskala

2004-09-14 12:13:33 | Basia inne posty tego autora

Użytkownik "JerzyN" <N...@m...pl> napisał w wiadomości > > To zrób drożdżowe z dynią. > Pycha i lekko wilgotne. a dynia tez jako skladnik ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: To dopiero rozmowa, a gdzie przepisy Paskala

2004-09-14 12:18:53 | Basia inne posty tego autora

> > Tu ją pewnie odnajdziesz: > http://www.kulinaria.pl/potrawy.asp?gr=2 > -- > dzięki, poszukam pozdrawiam Basia [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wafle

2004-09-14 12:36:17 | Basia inne posty tego autora

> > > > > Ja uwielbiam wafelki a robię je tak: > 2 opakowania galaretki w proszku. > 1X margaryna Kasia. a czy to musi byc Kasia - znacyz sprawdzone, ze z ta ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sól morska

2004-09-15 12:18:08 | Basia inne posty tego autora

> > Podaję przepis w skrócie: kurczaka z Bresse, w naszym przypadku dobrego > kurczaka wiejskiego ważącego ok. 600 g., dobry kurczak to waży jakies 1600 g, 600 g to chyba ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sól morska

2004-09-16 05:21:01 | Basia inne posty tego autora

> > 1600 g to wazy kura albo kurczak nafaszrowany hormonami ;) no chyba jednak nie, kura (rozumiem tu ptaka który znosił jajka), to juz po obróbce (oskubanie i takie tam) moze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przepis na smalczyk

2004-09-16 06:26:10 | Basia inne posty tego autora

Użytkownik > > Ja kroję słoninę na kostki o boku około 0,5 cm-1 cm i smażę powoli na > patelni z grubym dnem. Na początek dodaję trochę wody, żeby się tłuszczyk ze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 22 . [ 23 ] . 24 ... 30 ... 70 ... 81