Szukana fraza: Autor: "ostry" <o...@e...com.pl>
Znaleziono: 751 wiadomości
2000-02-28 13:09:39 | ostry inne posty tego autora
No i zaraz dostaniesz od Wladka za gulasz :))))) -- -----IZBA PRZYJEC PSS----- OS3 - 28752610 pocieszyciel strapionych, trapiciel ucieszonych Member of Spammers Club ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: dzisiejszy obiad ... (pstrag w tymianku)2000-02-28 13:31:54 | ostry inne posty tego autora
Jutrzejsza kolacja : filet z soli Klka filetów z soli ( mrożonych - no chyba, że ktoś ma dostęp do świeżych - to zazdroszczę:) Wkładamy do naczynia żaroodpornego ( jak większ ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Surowka2000-02-28 13:50:54 | ostry inne posty tego autora
Joanna Sereinig napisał(a) w wiadomości: <3...@j...krakow.pl&g t;... >Za twarda?! Nic podobnego! >Kiedyś robiłam - wyszło pyszne, tylko w tej chwili nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: masa z mleka skondensowanego2000-02-28 14:03:58 | ostry inne posty tego autora
Moja żona robi np. mazurek z taką masą -----IZBA PRZYJEC PSS----- OS3 - 28752610 pocieszyciel strapionych, trapiciel ucieszonych Member of Spammers Club ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: cos dobrego z Morza Srodziemnego2000-02-28 14:15:40 | ostry inne posty tego autora
Sounds good - natomiast w kwestii bakłażana najlepiej chyba byłoby lekko przesmażyć połówki - z tego co pamiętam przy długotrwałym smażeniu robi się gorzki -- -----IZBA PRZYJEC ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Chinskie grzybki2000-02-29 07:53:19 | ostry inne posty tego autora
Zaparzyć, podgotować - dodawać do wszystkiego ( czarne Mu, czy Mun :) A kiedyś zrobiłem mięso z grzybami i wrzuciłem tam pachnące pieczarki, Mun czarny ) i zwykłae pieczarki ( no ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: g r i l o w a n i e ?2000-02-29 07:57:50 | ostry inne posty tego autora
Mój kolega robił polędwicę wołową i wieprzową marynowaną w chińskiej ciemnej marynacie ( tej do kaczki po pekińsku ) -- -----IZBA PRZYJEC PSS----- OS3 - 28752610 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przyprawy2000-02-29 08:57:44 | ostry inne posty tego autora
Z moich doswiadczen kulinarnych : >chili bardzo ostra, bardzo aromatyczna ( charakterystyczna ) >papryka ostra ostra, ( mniej niz chili ), aromat jak zwykla papryka ( nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak ugotowac dobry rosol ?2000-02-29 09:00:35 | ostry inne posty tego autora
>Czesc, moze ktos podejmie temat, jak ugotowac smaczny rosol, >sposobow i technik wiele. Jakie przyprawy ? To juz chyba bylo, ale czego sie sie nie robi dla kolegi - pól kury ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Ryba w śmietania2000-02-29 09:31:15 | ostry inne posty tego autora
Tak wczoraj pisałem o tych rybach i śmietanach, że od słowa do słowa zrobiłem na kolację - no i skucha - cholera ne pomyślałem jak wiele zależy od śmietany - ta kturą kupiłem ( ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia