Szukana fraza: Autor: "ssiegmund" <s...@s...com>
Znaleziono: 116 wiadomości
2001-06-05 14:52:32 | ssiegmund inne posty tego autora
Oj to nie prawda wlasnie w niedziele robilem placki ze starych duzych ziemniakow, jest tego pelno w supemarketach. pozdrawiam, Slav Artur O. <r...@p...wp.pl> wrote in message ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zupa mleczna...2001-06-05 15:29:42 | ssiegmund inne posty tego autora
Na zupke jablkowa mam podobne reakcje. pozdrawiam, Slav Aleksander Kłosiewicz <s...@i...pl> wrote in message news:9fiou9$n98$1@news.internetia.pl... > Po przeżyciach ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak przyrzadzic szpiak?2001-06-05 19:16:10 | ssiegmund inne posty tego autora
Nigdy bym na to nie wpadl. Slav [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przepis na barszcz czerwony.2001-06-06 14:12:03 | ssiegmund inne posty tego autora
Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de> wrote in message news:3B1DE8C7.F0BAB51@zedat.fu-berlin.de... > widzę, żeś przejął moją rolę ;-)) > Mam lepszy przepis na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przepis na barszcz czerwony.2001-06-06 14:43:45 | ssiegmund inne posty tego autora
To dobrze, ze sie wstydzisz. pozdrawiam, Slav P.s. Mnie sie czasami tez zdarza siegnac po sloik "erzacu" firmy Krakus czy Krokus, ale nie mow o tym nikomu. Waldemar Krzok ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: MALOSOLNE - PILNE2001-06-07 13:23:58 | ssiegmund inne posty tego autora
Stara zalewe wylej z garnka lub sloja nie plucz zrob nowa zalewe z nowym koprem itp. itd. Nowe ogory beda szybciej i lepsze. Slav Karol Sliwinski <6...@p...onet.pl> wrote in ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Trochę o kulinariach, trochę OT2001-06-07 13:39:23 | ssiegmund inne posty tego autora
Co znaczy organizmy starsze i skad ta teoria? pozdrawiam, Slav [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co z bakłażanów2001-06-07 14:11:34 | ssiegmund inne posty tego autora
Pokroic w plastry, solic, polac oliwka, troche bazyli i na grill nie za goracy. pozdrawiam, Slav [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: paluszki krabowe2001-06-08 14:17:24 | ssiegmund inne posty tego autora
Pokroic jak "kopytka" skropic obficie cytryna, dodac kapary, duzo kopru siekanego, oczywiscie sol i oblac to mieszanka smietany z majonezem. Nienajgorsze. pozdrawiam, Slav [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co z bak?a?anów2001-06-08 14:24:18 | ssiegmund inne posty tego autora
Krysiu, W Rotherham, ktore jest niedaleko Shefield mieszkal moj Woj i hodowal chrzan w ogrodzie (widzialem na wlasne oczy). Newcastle nie jest znowu tak daleko zeby byla inna strefa ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia