Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de>
Znaleziono: 1057 wiadomości
2011-02-12 14:29:10 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
sagsurfer wrote: > Witam serdzecznie > Czy ktos z grupowiczów mieszka w USA , > interesuje mnie jaka make trzeba uzyc aby wypiec zytni chlebek. > Czy ktos na grupie ma ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co z kokosu?2011-02-13 13:49:21 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
Aicha wrote: > To i ja się podłącze :) Znalazłam co prawda stronę: > http://cougotowac.net, ale może wykorzystam Waszą kreatywność. > > Miałam Ci ja kokos... znaczy, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gałka muszkatołowa2011-03-09 15:27:53 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
Am 09.03.2011 09:38, schrieb jagr: > Czy ktoś z Was tego używa? > Jeszcze nigdy nie dodawałem. > Do czego służy, dodaje się dla smaku, zapachu? Oprócz tego, co już ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Lazania2011-03-16 09:36:45 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
Am 16.03.2011 08:19, schrieb Misiek: > Przymierzam sie do zrobienia lazanii z sosem Bolonese. > Pytanie nastepujace - platy lazanii wczesniej obgotowywac? sparzac? czy > ladowac ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gałka muszkatołowa2011-03-20 19:17:10 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
JaMyszka wrote: > On Sunday, March 20, 2011 3:56:09 PM UTC+1, Ikselka wrote: >> [...] >> Pasztet - duuużo gałki. >> Flaki - umiarkowanie. >> Nadzienie mięsne ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: miód2011-03-26 13:05:44 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
Ikselka wrote: > Dnia Sat, 26 Mar 2011 12:27:38 +0100, Zakarm napisał(a): > >> W dniu 2011-03-26 12:07, lamia pisze: >>> pewnie wiele osób ma w domu słoik miodu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: miód2011-03-26 21:44:34 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
Ikselka wrote: > Dnia Sat, 26 Mar 2011 20:28:49 +0100, Ikselka napisał(a): > >> Dnia Sat, 26 Mar 2011 20:20:13 +0100, Zakarm napisał(a): >> >>> W dniu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: olej czy smalec?2011-04-03 23:06:53 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
JaMyszka wrote: > On 2 Kwi, 20:28, mal wrote: >> [...] >> http://wyborcza.pl/1,76842,7717475,My_chcemy_ masla_a _nie_margaryny.html > > Jak widzę taki tekst > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rolada po slasku2011-04-06 21:11:52 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
jerzy.n wrote: > Widzi ktos jakies podobienstwa rolady po slasku a zrazem po nelsońsku ? Jedno i drugie z wołowiny i do jedzenia. Waldek, KSC, FL -- My jsme Borgové. Sklopte ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przepis na biały sos?2011-04-23 10:46:27 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
wrote: > Witam! > > Szukam jak najprostszego przepisu na biały sos, > taki do kurczaka w potrawce z ryżem. > Chodzi o to by był on jak najprostszy zarówno > co do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia