Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Emek" <k...@y...co.uk>
Znaleziono: 114 wiadomości





Re: Pomysły na bób ?

2005-06-27 15:36:08 | Emek inne posty tego autora

> Czy ma ktos jakies nieskomplikowane pomysly na bob, a jednak inne niz ten > zwykly ugotowany w osolonej wodzie zajadany na cieplo? > W jakims sosie, przesmazony, w salatce ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wina

2005-07-11 11:15:07 | Emek inne posty tego autora

> Polecam ci krEmek wino "Strong Komandos" dostępne w sieci Biedronka a tobie wino marki Wino, cóż to za różnica dla dżudżu?? nieprawdaż? > tarator-muminek > [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: który kawałek barana na kebab?

2005-07-18 08:10:19 | Emek inne posty tego autora

> Najlepiej sie pytac na targowiskach w budkach z miesem poprostu... > zawsze w któreś mozna zamówic odpowiednie flaczki... Rzeczywiście, jest to jakiś sposób, dzięki > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: wolowina - mawynowanie

2005-08-03 07:40:24 | Emek inne posty tego autora

> Marynuje się raczej baraninę, ze względu na zapach. >Ale kto obecnie jada > baraninę? Ja i moja rodzian jadamy baraninę i jagnięcinę również . Zdaża się nam to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: wolowina - mawynowanie

2005-08-03 08:00:07 | Emek inne posty tego autora

> Pytanie było oczywiście retoryczne. Ja też jadam i baraninę i > jagnięcinę. Faktem jest jednak, że popularność baraniny maleje i wiele > osób bierze jagnięcinę za ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zakwas na chleb

2005-08-16 07:51:00 | Emek inne posty tego autora

> malo. zakwas potrzebuje kolo 30. ja go robie w piekarniku z wlaczona tylko > lampka (mam elektryczny) jak długo go tam trzymasz?? > maka powinna byc zytnia chlebowa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

śmietana - warzenie

2005-08-16 13:29:20 | Emek inne posty tego autora

Kilka dni temu robilem sos do makaronu. Łosoś krojony w kostkę z cebulką, rosołem i śmietaną. Zazwyczaj nie doprowadzałem do wrzenia i wszystko było w porządku. Wychodził taki ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kiszone śliwki

2005-08-16 13:54:57 | Emek inne posty tego autora

> > Jasne, niezbędna jest. Na 3 l. wody daj 6 dag soli, 6 dag cukru i trochę > mąki albo kawałek skórki chleba razowego. 2-3 dni niech stoją w temp. > pokojowej, później ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kiszone śliwki

2005-08-17 05:45:17 | Emek inne posty tego autora

> Hmmm... A marynowane próbowałeś? Podobno najlepsze do wódki :)) :-))) również poproszę > Ania Emek > -- > *~*~* Pisz tu: http://www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: żeberka - przepis

2005-09-05 13:55:56 | Emek inne posty tego autora

> wiem, temat kiedyś był, > proszę choćby o podanie linku do archiwum > Witam, proponuje zeberka w sosie sojowym. żeberka (ok 750g)przegotować przez jakieś 10 min ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . 2 . [ 3 ] . 4 ... 10 ... 12