Szukana fraza: Autor: wiku <s...@r...pl>
Znaleziono: 714 wiadomości
2003-09-22 14:22:29 | wiku inne posty tego autora
Mariusz Krukowski wrote: > Oczywiście, trzeba dobrać czas mielenia, z reguły zależny > od gatunku ziaren, tego jak były palone, etc. > sadzac po tym, ze mowisz o czasie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Grzybobrania2003-09-22 14:28:04 | wiku inne posty tego autora
adam wrote: > grzybów tyle, że z nudów kopałem je tja, a ludzie nie maja pozniej co do garnka wrzucic :( wiku -- http://www.breakbeat.pl/ MAY THE BREAKZ BE WITH YOU [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sos do kaszy gryczanej dla wegetarianina2003-09-23 12:03:24 | wiku inne posty tego autora
Karmakoma wrote: > > pieczarkowy ostatnio robilam, wiec szukam czegos innego... ale dzieki:) > to moze sprobuj paprykowo-czosnkowo-pomidorowy, mysle ze powinien dobrze sie z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sos do kaszy gryczanej dla wegetarianina2003-09-23 12:15:13 | wiku inne posty tego autora
waldek wrote: >>pieczarkowy oczywiscie! mniam :) > > ======== > Obecnie to raczej maślakowy lub kurkowy :-}}} chlopie a gdzie tu kurki uswiadczysz???, sa wszystkie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sos do kaszy gryczanej dla wegetarianina2003-09-23 12:22:21 | wiku inne posty tego autora
Karmakoma wrote: >> >> Za pomidorowym do kaszy osobiście nie >>przepadam. >> > > mi tez jakos pomidory do kaszy nie pasuja.. ale ta oliwa z czosnkiem - to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kto zbiera turki?2003-09-23 12:28:40 | wiku inne posty tego autora
Kociam wrote: > czy > >>to na pewno turki. Czy można pomylić je z jakimiś innymi grzybami? > > Oglądałam > >>na zdjęciach, czytałam opisy, niby ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kucharz, bo pisuje na prk/Re: sos do kaszy gryczanej dla wegetarianina2003-09-23 13:20:34 | wiku inne posty tego autora
D.Ż.Dżownica wrote: >>hm, sam uwazam sie za kucharza, >> > > Co za pycha w Tobie, niby na jakiej podstawie? Z powodu wypisywania tu mniej > lub bardziej pogietych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wkladka do gotowania na parze2003-09-23 13:50:13 | wiku inne posty tego autora
Ti`Ana wrote: >>W sklepie widziałem takie fajne wkładki do gotowania na parze ale mam >>wątpliwości. Tę wkładkę stawia się na dnie gara ale stoi ona na takich ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: mleko zageszczone2003-09-23 13:59:03 | wiku inne posty tego autora
Piotr Kalinowski wrote: > Zawartość puszki (jasnobrązowe "toffi") mieszamy ze swoją "ulubioną" czystą > wódką, polecam Finlandie, nie jest pikantna ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mięso mielone2003-09-24 08:57:54 | wiku inne posty tego autora
KasiaO wrote: > Witam, > Własnie rozmraża mi się mięso mielone i zastanawiam się co z niego zrobić... > mój mąż nie znosi koltetów, więc one odpadają... :( ostatnio ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia