Szukana fraza: Autor: Magdalena Bassett <m...@w...net>
Znaleziono: 1970 wiadomości
2000-08-17 18:42:52 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Agnieszka Szalewska-Palasz wrote: > uklony jeszcze zywe > > Agnieszka Dla tych z nas, ktorzy mieszkaja po drugiej stronie wody polecam najlepszy moim zdaniem atlas grzybowy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Cielecina w sosie cytrynowym (Bylo Re: kuchnia wloska)2000-08-17 18:59:59 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
BB wrote: > ALe gdzie znajde przepis na sos cytrynowy bo na stornach kuchni 3miasto nie > ma Cielecina w sosie cytrynowym Kotlety cielece jajko maka buleczka tarta maslo olej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Dzis w Santa Barbara2000-08-18 21:21:17 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Takie danie sprobowalam dzis w czasie lunchu: kawalek pora, sparzony, przeciety wzdluz grzbietu, obrany tak, zeby miec dlugie rurki w kazdej rurce paski czerwonej papryki, pasek usmazonej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Maszynka do 'robienia' makaronu/pasty2000-08-19 02:04:56 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
jedrek wrote: > > Witam > > Ostatnio strasznie mi sie spodobala pasta robiona w domu. Robie ja, poki > co, walkujac ciasto na blacie ale, szczerze mowiac, nienawidze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Cielecina w sosie cytrynowym (Bylo Re: kuchnia wloska)2000-08-19 20:23:42 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Paul Urstein wrote: > Tak czy inaczej raz w czasie wakacji zafundowalismy sobie to gastronomiczne > swieto, i jaka by nie byla jego nazwa smak byl cudowny... Czy moglbys opisac to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Maszynka do 'robienia' makaronu/pasty2000-08-23 00:24:12 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
[...]> Znaczy, owa maszynka zarowna splaszcza, czyli walkuje ciasto, jak rowniez > tnie? [...] >A na jaka grubosc mozna rozwlakowac? Jesli piszesz o faworkach, to[...] Najpierw ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Maszynka do 'robienia' makaronu/pasty2000-08-24 20:27:27 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Agnieszka Szalewska-Palasz wrote: > brzmi dobrze, i skoro mowisz, ze dziala juz 17 lat...hmm... > a te czesci sa plastikowe? i nie zuzyly sie przez te lata? > > Agnieszka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: piec tandoor2000-08-25 16:33:56 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Pomysl z glinianym naczyniem jest dobry. Napewno rozgrzeje sie do temperatury pieca, zabierze to z godzine. Ja mam plyte szamotowa do pieczenia pizzy, i te wstawiam do pieca na godzine ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zakalce2000-08-25 19:53:49 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Zakalec, moim zdaniem, robi sie w ciastach niedopieczonych, w ciastach pieczonych w za zimnym piecu, lub z owocow, ktore maja za duzo soku. Przyczyna moze tez byc za wysoka zawartosc ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jedzenie ktore sie nigdy nie znudzi2000-08-29 01:07:32 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Mnie sie chleb nigdy nie znudzi. Magdalena Bassett Konrad Brywczyński wrote: > > | Jak zostalibyscie rozbitkami na wyspie i do wyboru macie jedno danie, to > | samo na okraglo, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia