Szukana fraza: Autor: "Taurus" <t...@w...skonet.pl>
Znaleziono: 36 wiadomości
2005-07-13 11:25:50 | taurus inne posty tego autora
To zależy, z jakiej winiarni. Inne są, z http://www.cricova.md/ a inne z Asconi. Te, o których pisałem pochodzą z http://www.asconi.com/ Jarek [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Knorr... poszukiwany2005-10-11 18:42:52 | taurus inne posty tego autora
http://www.knorr.com/flashcontent/index.html [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Nowości Winnic Mołdowy2005-10-20 20:57:53 | taurus inne posty tego autora
Zapraszam serdecznie do smakowania wspaniałych win z Mołdawii http://www.winnicemoldowy.pl/starter.html Jarek [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jaka to ryba (w oczku wodnym)2004-07-13 04:46:12 | Taurus inne posty tego autora
Wsadziłeś do oczka suma europejskiego :) http://www.aquaagroproject.tpi.pl/sum_europej ski.htm Jarek [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: wyroby wedliniarskie2004-10-18 09:17:44 | Taurus inne posty tego autora
Kiełbasa swojska: Składniki: Przepis na kiełbasę: - 9 kg mięsa wieprzowego, - 1 kg mięsa chudego wołowego, - 23 dkg soli, - 3 łyżki cukru, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jaki chlebek2004-10-18 18:28:08 | Taurus inne posty tego autora
Myślę, że kukurydziany http://www.goodfood.com.pl/2004/pl2/chleb3.ht ml Jarek www.vendi.pl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: maślaki2004-10-25 10:28:53 | Taurus inne posty tego autora
Polecam znakomitą stronę na taki temat http://www.kki.pl/zenit/grzyby_spyt/przepisy. htm Jarek www.vendi.pl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Solingen2004-11-15 08:52:40 | Taurus inne posty tego autora
Mam noże tej firmy i naprawdę są solidne. Bardzo szybko się ostrzą i rewelacyjnie się nimi pracuje w kuchni. Jarek www.vendi.pl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: dorsz - smazenie oraz na surowo2004-11-17 10:05:01 | Taurus inne posty tego autora
To Jest to co szukasz "Filet musi byc spory, raczej chudy i bez osci, czyli moje slodkowodne odpadaja :( W dawnych czasach robiono tak pułke(?) (taki rodzaj sloniny), tylko trzymalo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: dorsz - smazenie oraz na surowo2004-11-17 10:07:39 | Taurus inne posty tego autora
Tadzinek smażę zawsze na oleju, ale na tzw. głębokim tłuszczu. Wówczas rybka jest w całości zanurzona i tak nie wysycha. Jak tam rybki ? Jarek www.vendi.pl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia