Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości





Re: Pogaduchy na PRK - było: Re: co z białka

2005-06-05 20:57:13 | sadyl inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > Ja nie jestem lysa [ciach] > > Pierz > K.T. - starannie opakowana Przy Twoim zamilowaniu do kolorysyki owlosienia - niezabawem bedziesz :) AE (już ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: spagetti light

2005-06-05 21:19:47 | sadyl inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > jasne, ze kalorie widac, u mnie widac na tzw odwloku na ten > przyklad... PRZESADZASZ Ale kokietka... ae [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dieta bez pieczywa,makaronu, kasz, ziemniaków-macie pomysły co można je?ć dla uroizmaicenia diety?

2005-06-05 21:45:38 | sadyl inne posty tego autora

telcia wrote: > Ja też miałam kablówkę _do_nie_oglądania_ przez ponad trzy lata ;-) > ale już nie mam, bo to było w promocji 3 w 1 z telefonem i internetem. No właśnie ja ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dieta bez pieczywa,makaronu, kasz, ziemniaków-macie pomysły co można je?ć dla uroizmaicenia diety?

2005-06-05 22:32:42 | sadyl inne posty tego autora

telcia wrote: > > Podtrzymuję - zamieszkamy razem > > Mój narzeczony powiedział - kategorycznie nie i kazał mi wreszcie iść spac > ;-) Czas na zmianę :) ae [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: comeback

2005-06-15 00:33:58 | sadyl inne posty tego autora

JerzyN wrote: > > To se ne wrati. > pozdr. Jerzy A co za bydlę podszywa się pod Jerzego? ae [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: "Sztukamies" - dlaczego ?

2005-06-24 23:22:55 | sadyl inne posty tego autora

"Ewa (siostra Ani) N." wrote: > Dlaczego wszyscy na prc ??? rozumiem prk albo prt, ale prc? >pisza "sztukamies" zamiast normalnie "sztuka > miesa" ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomidor

2005-06-24 23:43:29 | sadyl inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > >czuje sie czasem tu jak w przedszkolu albo na konferencji > >kelnerow.... Już to chyba kiedys opowiadałem na grupie, ale nie mogłem się ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomidor

2005-06-24 23:53:26 | sadyl inne posty tego autora

"Marcin E. Hamerla" wrote: > Gdy w banku ostatnio zalatwialem kredyt, to mnie az skrecalo: pani > uzywala samych zdrobnien: dolarki, numerek (!), podpisik, itd. Pani ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: do użytkowników robotów kuchennych?

2005-06-25 00:02:45 | sadyl inne posty tego autora

zirhan wrote: > A czemu nie zarządać wymiany na nie kopiący bądź inny? Zagrozić zgłoszenim > sprawy do właściwego urzędu i tam po stwierdzeniu wady konstukcyjnej będą ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Łosoś - jak podać jak przy żadzić i inne wątpliwości.

2005-06-26 02:23:29 | sadyl inne posty tego autora

Jagna wrote: > Ma być pieczony w całości > (za goraco coby go na części rozbierać i stać nad patelnią). Myślałam tylko o > soli i ewentualnie polewanie masłem. Waży 3 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 100 ... 140 ... 151 . [ 152 ] . 153 . 154