Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Sławomir Lewandowski" <hexe.polska[bez_tego]@plusnet.pl>
Znaleziono: 75 wiadomości





Re: pa, pa - na co "polować" na wschodzie? :)

2005-06-23 09:53:21 | Sławomir Lewandowski inne posty tego autora

> Na Litwie to koniecznie spróbuj "Kibinaj", najlepiej w miejscowości Troki. > > PS. przynajmniej kilkanaście lat temu były przepyszne. > W maju tegoż roku ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: a poco? Re: Kolacja !!

2005-06-23 12:08:43 | Sławomir Lewandowski inne posty tego autora

>> A po co? Dam Ci taką radę. Jak babie pokażesz, że coś potrafisz, to do końca > życia będziesz zapieprzał i wysłuchiwał babskiego kwękania. > A już droga do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: maszyna do chleba i konfitury z truskawek...

2005-06-27 08:12:38 | Sławomir Lewandowski inne posty tego autora

> z pomaranczy wychodzi swietna marmolada... > A mógłbyś się może podzielić doświadczeniami i przepisem na dżemowanie pomarańczy? Mam takową maszynkę i też bym zapodał ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak zrobić piersi z kurczaka na grilu żeby nie były suche

2005-07-05 08:36:13 | Sławomir Lewandowski inne posty tego autora

> Jak w temacie... Jadłam ostatnio w takiej knajpie koło Piotrkowa Tr. przy > trasie warszawskiej. Były z grilla, dobre rozklepane i wcale nie suche. > Pyszne wręcz. A mnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pasztet z gęsi - taki twardszy, - jak?

2005-07-07 10:37:17 | Sławomir Lewandowski inne posty tego autora

> Czy wątróbki gęsie są normalnie gdzieś do dostania? ( A kiedys słyszałem że podobno nasz piękny kraj jest potęgą eksportową jeżeli chodzi o wątróbki do Francji itp ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pasztet z gęsi - taki twardszy, - jak?

2005-07-07 11:13:48 | Sławomir Lewandowski inne posty tego autora

> Otluszczone ??? Watpie... > > No właśnie te otłuszczone do fła gra czy jakkolwiek się to pisze :-))) pozdr Sławek [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Grill

2005-07-12 09:48:19 | Sławomir Lewandowski inne posty tego autora

> Witam, poradźcie jakie mięso jest najlepsze na grilla i jak się go "oprawia" > aby było miękkie i smaczne, jakie przyprawy się dodaje itp. > Dziękuję. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Litewskie pierozki

2005-08-09 08:05:35 | Sławomir Lewandowski inne posty tego autora

Do tego żłopałam piwo, nie pamiętam nazwy, lekkie, jasne, > dobre, w ilości dośc sporej. Może ta mieszanka? Jeżeli było to piwo pszeniczne to jak najbardziej miał prawo cię ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Mango

2005-08-16 13:19:22 | Sławomir Lewandowski inne posty tego autora

> Kroisz owoc nożem w połowie tak ,że czujesz pestkę pod ostrzem , chwytasz > obiema rękoma i kręcisz jedną dłonią w prawo, drugą w lewo. Pestka zostaje w > jednej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kurki..

2005-08-18 09:37:28 | Sławomir Lewandowski inne posty tego autora

> Oczyścić maksymalnie jak sie da na sucho, nie płukać w wodzie, nie > obgotowywać, drobno pokroić, wrzucić do gara z masłem i pokrojoną w > kostkę cebulką, dusić, na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 5 . [ 6 ] . 7 . 8