Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Protz" <n...@m...pl>
Znaleziono: 223 wiadomości





Re: Naczynie żaroodporne jak sprawdzić!!!

2006-03-01 23:22:45 | Protz inne posty tego autora

Użytkownik "Magdalena Bassett" <n...@b...com> napisał > Mial to byc humorystyczny opis :) zdarzylo mi sie to akurat dwa razy w > zyciu :) ale za to z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: "nowalijki"

2006-03-03 15:10:47 | Protz inne posty tego autora

Użytkownik "Akulka" <s...@g...pl> napisał > jedzenie "eksperymentów". Nie trój i siebie! Potem ludzie się zastanawiają, > dlaczego tyle ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Stypa - proszę o pomysły

2006-03-05 14:36:10 | Protz inne posty tego autora

Użytkownik "Akulka" <s...@g...pl> napisał > P.S. Ale jakieś sugestie masz? Mnie na prawdę trudno się myśli.... Kup z 10 butelek 0,7, powinno ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pytanie o pieczarki na pizzy:)

2006-03-07 19:14:56 | Protz inne posty tego autora

Użytkownik "komes" <k...@w...pl> napisał > wcześniej w jakiś sposób specjalnie przygotowane (poza umyciem i pokrojeniem > oczywiście;) ), czy trzeba je ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zanik umiejetnosci kulinarnych...

2006-03-19 10:28:11 | Protz inne posty tego autora

Użytkownik "eM eL" <badbatz99@CUT_THIS_OUThotmail.com> napisał > goracym piekarniku az bedzie dobre" - tylko o zanik umiejetnosci i > nieznajomosci ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: prosba o pomoc : podudzia z indyka.

2006-04-15 10:55:02 | Protz inne posty tego autora

Użytkownik "dzu" <d...@w...pl> napisał > przykrycia - aby sie sciela powierzcniowa warstwa. Potem zjazd z temperatura > ok 180 i pieczenie z czestym polewaniem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Cukier puder Sarad i Diamant - widmo !

2006-04-20 14:49:48 | Protz inne posty tego autora

Użytkownik "waldek" <x...@o...pl> napisał > Masz więc nadzieję, że niedługo Morliny będą produkowały szynki i parówki z > mięsa, żółte sery znowu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dowcip

2006-04-27 08:22:42 | Protz inne posty tego autora

Użytkownik "Marsjasz" <d...@w...pl> napisał > no ladnie sie Pan przedstawil setkom grupowiczow... ładnie, nie ładnie, a w temacie? Kto to jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dowcip

2006-04-28 08:12:36 | Protz inne posty tego autora

Użytkownik "Jerzy Nowak" <0...@m...pl> napisał > Dlaczego nie możesz się podpisac własnym imieniem i nazwiskiem? > pozdr. Jerzy Moge, ale nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ekspres ciśnieniowy. - jak to jest?

2006-09-22 17:58:50 | Protz inne posty tego autora

Użytkownik "Inf" <d...@o...pl> napisał > oczywiście a z Hennessy można zrobić grzańca z goździkami, Nie moglem sie przekonac do koniakow, ale pomoglo mi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 18 . [ 19 ] . 20 ... 23