Szukana fraza: Autor: "Dorota***" <d...@o...pl>
Znaleziono: 413 wiadomości
2003-03-14 22:12:40 | Dorota*** inne posty tego autora
> To moja jak dotychczas najwieksza porazka kulinarna. Ale sobie powtarzam, ze > to jak spasc z konia :) > Ania, nic się nie martw. Mnie wychodzi średnio 1 ciasto na 3 , które ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bez jaj - ale z maslanka!2003-03-14 22:14:36 | Dorota*** inne posty tego autora
...chce > murzyna bez jaj! > > pierzu > K.T. - starannie opakowana > Rany, dziewczyny, czy wy nie przesadzacie? ;-))) Inwalide robic z murzyna.... Dorota [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: 40 zabkow czosnku2003-03-17 22:30:27 | Dorota*** inne posty tego autora
> Make wyrobic z odrobina wody na klejace ciasto. > oliwke wlac do rondla (najlepiej zeliwnego), wlozyc kurczaka, zabki Dokładnie tak robią kurczaka Cyganki. Kuraka przykrywają ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Baklazany...2003-03-21 12:16:35 | Dorota*** inne posty tego autora
kuchnia grecka - paputzaki To bakłażnay nadziewane mięsem Djorota [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [OT] Gardło po oparach chloru2003-03-23 13:05:17 | Dorota*** inne posty tego autora
Ja tak mam, jak długo jestem na basenie. Pomaga długi spacer, najlepiej pod górkę, żeby się mocno przewentylować.... Pozdrowienia Dorota [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co mozna zrobic z mrozonych kalmarow2003-03-23 17:44:35 | Dorota*** inne posty tego autora
Rozmrozić, wyczyścić,pokroić w kółka, obtoczyć w mące i usmażyć. Gdzie kupiłeś i po ile? Dorota [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wielkanoc2003-03-29 15:25:03 | Dorota*** inne posty tego autora
. Ale przez 40 dni na tych > dwoch potrawach dlugo wytrzymac nie mozna. Kto mi powie co dawniej > ludzie jadali? > Dlatego wlasnie post jest postem ;-))) Glównie jadali chleb i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wyprazany ser2003-03-30 18:43:07 | Dorota*** inne posty tego autora
> (wracajac z nart) i nie wiem co dalej. Pomozcie prosze i podeslijcie jakies > przepisy. dzieki magda Wrzucasz na olej rozgrzany i to podsmazasz i tyle. Ser ma byc ciagnacy w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Dlaczego mleko nie kipi2003-04-03 19:43:06 | Dorota*** inne posty tego autora
witajcie Nie wiem, czy pamiętacie jeszcze czasy, gdy mleko sprzedawano w butelkach (ono się tak pięknie zsiadało :-). Ostatnio zastanawia mnie taki fakt dotyczący współczesnego mleka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dlaczego mleko nie kipi2003-04-03 20:33:37 | Dorota*** inne posty tego autora
czasie, zaczelo sie unosic do gory. Najpierw wooolno a potem nagle jak nie > buchnie w gore ;)) hyhy na szczescie mialam refleks i udalo mi sie sciagnac > garnek z plyty, > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia