Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Dorota***" <d...@o...pl>
Znaleziono: 413 wiadomości





Re: jeszcze raz rabarbarowe Netusi

2003-06-10 14:59:41 | Dorota*** inne posty tego autora

Cześć Mogłabyś mi podesłać wszystkie, prócz babki (nie wyszła 2x, więcej nie próbuję) i mieszanego (wychodzi!)? Albo choć drożdżowe, jeszcze nigdy nie robiłam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: A co wy robicie z bakłażanem?

2003-06-12 18:45:13 | Dorota*** inne posty tego autora

Albo można nadziać mięsem mielonym podsmażonym z cebulka, dodać koncentratu pomidorowego, czosnku, s/p , wsadzić do piekarnika i upiec (takie paputzaki, czyli greckie pantofelki) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sos typu dressing, dip itd. - jak go zagęścić?

2003-06-12 18:47:20 | Dorota*** inne posty tego autora

> - jak zagęścić taki sos, żeby po wystygnięciu miał właśnie odpowiednią > "keczupowatą" konsystencję ostatnio sł;yszałam, że dodaje się żelfixu 9taki jak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak robicie...?

2003-06-13 21:32:21 | Dorota*** inne posty tego autora

> Niestety kminek jest jedyną przyprawą nie mającą prawa bycia u nas... To takie > drobne zboczenie mojej rodzinki. > A ja myślałam, że tylko my jesteśmy nienormalni ;-) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kto wie, gdzie Jola L-L?

2003-06-14 08:17:24 | Dorota*** inne posty tego autora

Niestety, nie wiem, ale też nie wiem, czy dotarł do Ciebie mój list ? Dorota [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Watrobka do smarowania chleba ? ma ktos przepis ...

2003-06-17 19:25:03 | Dorota*** inne posty tego autora

> To był kawior po żydowsku, chyba o to ci chodzi. > Ja go robię tak: drobiową wątróbkę piekę w piekarniku (na blasze rozkładam i do gorącego pieca, póki się nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: frappe po raz n-ty

2003-06-17 19:44:01 | Dorota*** inne posty tego autora

> Na wszelki wypadek podaję króciutki opis powstawania frappe, zwanej w > mojej rodzinie swojsko "frapką" :) > > Wysoka szklanka, 2 łyżeczki neski, 2 łyżeczki ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dżem

2003-06-20 17:08:01 | Dorota*** inne posty tego autora

To zależy, jakie słoiczki. Mnie ostatnio na cukrze żelującym wyszło 6 słoiczków, ale nie polecam, smak niezbyt dobry, strasznie słodkie. Lepszy jest wg mnie żelfix , takie małe ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dżem

2003-06-20 19:55:09 | Dorota*** inne posty tego autora

Aha. Szósty niepełny. Dorota [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pieczone ziemniaczki

2003-06-22 14:08:32 | Dorota*** inne posty tego autora

Nie mam > pojecia co to jest "restauracja typu Piramida" :-( > No, to restauracja w kształcie piramidy. A zamiast kelnerów - mumie. A rachunek rośnie jak... ;-) D. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 23 . [ 24 ] . 25 ... 30 ... 40 ... 42