Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Vefour <v...@x...wp.pl>
Znaleziono: 23 wiadomości





Re: Pizza neapolitanska;-) troche [OT]

2002-10-02 17:51:02 | Vefour inne posty tego autora

Waldemar Krzok wrote: > >>> Spomiędzy jego sztywnych palców wypadła zakrwawiona kartka podpisana >>> "Joanna Duszczyńska": >>> >>>> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Strogonow

2002-10-02 17:52:52 | Vefour inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: >>>>Równie dobre jest z wieprzowinki, a zamiast suszonych można dać świeże >>>>grzybki (nawet pieczarki, chociaż smak nie ten sam). I ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: lasagne

2002-10-02 17:54:50 | Vefour inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > On Wed, 02 Oct 2002 16:32:47 +0200, Waldemar Krzok > <w...@u...fu-berlin.de> wrote: > > >>Krysia Thompson >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: drozdze instant

2002-10-12 12:41:55 | Vefour inne posty tego autora

Puszka wrote: > Witam wszystkich > Mam szybkie pytanie > Jezeli w przepisie pisze o 1 opakowaniu drożdży instant to jaką ilością > swiezych drożdży to zastąpic > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pomóżcie przekonać moją żonę

2002-10-12 12:44:04 | Vefour inne posty tego autora

zbigniewx wrote: > a może nie warto............ Czy warto kupić szybkowar i używać ? > > -- > -------------------- > Pozdrawiam > Andrzej > > temat ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sklejone frytki

2002-10-12 12:46:51 | Vefour inne posty tego autora

Michał Kowalewski wrote: > Krysia Thompson wrote: > > >>On Wed, 9 Oct 2002 13:54:05 +0200, "Dry" <d...@p...com> wrote: >> >> >>>Mam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przeostrzyłem-help!

2002-10-13 10:45:50 | Vefour inne posty tego autora

Lia wrote: > "Ewa (siostra Ani) N." wrote: > > >>Ja sie przyznaje bez bicia, ze nigdy tego sposobu z ziemniakami nie >>probowalam, bo dla mnie nie ma ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: creme brule

2002-10-13 11:01:51 | Vefour inne posty tego autora

Winnie wrote: > Witam grupowiczow, > poszukuje przepisu sprawdzonego na creme brule i jakichs podpowiedzi jezeli > sa haczyki w przygotowaniu... nigdy tego nie robilam jeszcze :) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co zrobić ze świeżego łososia ?

2002-10-13 11:03:17 | Vefour inne posty tego autora

MIM wrote: > Jak w temacie. Pilne. > Darek > > sol, pieprz, cukier, ziola wedlug uznania. smarujesz lososia gruba warstwa, obciazasz i do lodowki. Po 12 godiznach ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak zostac kucharzem? prosba o oswiecenie

2002-10-02 17:45:32 | Vefour inne posty tego autora

p...@b...com.pl wrote: > Szanowni Grupowicze, > > Znajomy poprosil mnie, abym uzyskal podstawowa informacje: jakie > formalnosci trzeba spelnic, aby samodzielnie otworzyc ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . [ 2 ] . 3