Szukana fraza: Autor: "zuczek" <z...@p...onet.pl>
Znaleziono: 82 wiadomości
2005-01-20 10:21:32 | zuczek inne posty tego autora
z tego co mi się obiło o uszy to wersja 24 ma służyć kobitom, ale why to nie mam bladego pojęcia. Co do skuteczności to faktycznie z autopsji powiem, ze pomaga to nieszczęsne 2kc ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Surowka2005-01-27 19:14:01 | zuczek inne posty tego autora
kapuste pekińska poszatkować dorzucić kiełek z fasoli mung albo kukurydzę z puszki i polać to jogurtem z sosem czosnkowym (ewent. zgniecionymi 2 ząbkami czosnku i odrobiną soli) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co ze szpinaku???2005-01-28 14:28:29 | zuczek inne posty tego autora
http://www.szpinak.prv.pl/ [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zaprosiłem Teścia na obiad.2005-02-12 10:40:05 | zuczek inne posty tego autora
najprostszy to chyba będzie słodko-kwaśny fix knorra z torebki. Smaczne (jak na torebkowe nawet bardzo), a zepsuć się tego nijak nie da, więc nadal największa trudność będzie w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Jaki grill wybrac2005-05-23 11:24:08 | zuczek inne posty tego autora
Wiem, że temat wałkowany, wiem że grill z zasady z cechą "elektryczny" nie idzie w parze, ale dla poprawienia dietetyczności potraw, chce zakupic takie urzadzenie. Ma ktos ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ranch dressing i inne - pytanie dot. kuchni amerykańskiej2005-05-23 16:54:11 | zuczek inne posty tego autora
ranch dressing to po prostu rodzaj genialnego dip`u do surowych warzyw (tak przynajmniej podawano mi to w usa) - co do nazwy - majonezu kielecki tez nie tłumaczysz - po prostu jest to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gulasz2005-12-07 14:44:52 | zuczek inne posty tego autora
jeśli się mięsko na gulasz dusi te trzy godziny w wodzie (bulionie) z wagowo taką samą ilością cebuli co mięska, to po jej całkowitym rozgotowaniu otrzymasz taki właśnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Faworki2006-02-23 11:37:14 | zuczek inne posty tego autora
A zdecydowanie najlepiej wyszukać przepisu na faworki wg. M. Gessler. Wychodzą pyszniaste i kruchuteńkie [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bozenko, gdzie mazurki?2006-04-13 04:58:33 | zuczek inne posty tego autora
jam nie Bozenka, nie ma chyba akurat przepisu Jotki, ale dawno temu w ulubionych zapisalam strone, z któej kilka bardzo ciekawych na pewno sie znajdzie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: faworki2003-03-04 11:44:29 | zuczek inne posty tego autora
Chyba w portalu gazety wyborczej (www2.gazeta.pl potem kuchnia i znajdz przepis autora) Ja wklejam Faworki M.Gessler. Przed chwilka zrobilam - pychota. ita Chrust Składniki: 1 jajko, 2 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia