Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.removeX>
Znaleziono: 359 wiadomości





Re: suszona kielbasa

2005-11-04 11:13:35 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Kondziorek napisal(a): >3. Nie powiedzialem (nie napisalem) ze Unia zmusza do robienia bubli Widac >jednak czytacie i widzicie co chcecie widziec Napisalem ze sa normy unijne ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: suszona kielbasa

2005-11-04 19:59:01 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Hanna Burdon napisal(a): >> szynka parmeńska (według norm unijnych) musi być robiona w Parmie. > >Zdaje się, że ostatnio zregionalizowali też fetę. To ja tylko czekam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: suszona kielbasa

2005-11-05 06:52:04 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Kondziorek napisal(a): >Po 1 to PN >po 2 nie wiem czy wiesz co to sa normy obligatorjne >po 3 nie wiem czy wiesz co to sa normy nawiazujace dyrektyw Europejskich >Tyle na ten ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: suszona kielbasa

2005-11-05 06:53:29 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Maciek napisal(a): >> Angielski parmezan już >> zmienił nazwę na "Italian Cheese". :-) > >A w PL sprzedaja w torebkach "Ser typu parmezan", co i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: suszona kielbasa

2005-11-05 10:07:29 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Waldemar napisal(a): >>>>Angielski parmezan już >>>>zmienił nazwę na "Italian Cheese". :-) >>> >>>A w PL sprzedaja w torebkach ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: suszona kielbasa

2005-11-05 18:13:25 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Maciek napisal(a): >> Kluczowe jest slowo 'typu'. > >Dlatego mowie, ze to naduzycie, a nie wykroczenie :) > >Wykroczenie etyczne, jesli wolisz. E tam. -- Pozdrowienia, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: suszona kielbasa

2005-11-06 01:16:18 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Maciek napisal(a): >> E tam. > >A probowales? Mowie o zasadzie. -- Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla "Every day I make the world a little bit worse." [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: menu na wesele

2005-11-07 16:53:20 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Waldemar Krzok napisal(a): >być zaproszonym i można go po prostu olać. To samo z wódką. Nie było >tego na moim weselu i nikt nie protestował. Na weselach na ktorych ostatnio ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Z innej beczki - Ekonomiczno?ć AGD... :)

2005-11-17 10:25:52 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

X napisal(a): > Mam pytanie: > W czym i jak najtaniej przygotuje się typowy jednoosobowy "obiad" (tzw. >kawalerski) - tak, żeby jak najmniej wydać na prąd/gaz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: m?ka żytnia

2005-11-28 22:48:37 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Monika Maciej napisal(a): >Mam pytanko, gdzie w Warszawie można kupić mąkę żytnią??? Na targowisku na Banacha. -- Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla "Every day I make the ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 17 . [ 18 ] . 19 ... 30 ... 36