Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.removeX>
Znaleziono: 359 wiadomości





Re: Tajemniczy kolor czosnkowej nalwewki

2006-01-14 14:20:09 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Piotr K. Olszewski napisal(a): >Koleżanka poprosiła mnie o wyjaśnienie niebiesko-zielonego koloru, na który >zabarwiła się nalewka sporządzona ze spirytusu i czosnku. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Olej po frytkach

2006-01-21 09:38:37 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

RW napisal(a): >>> Czy olej po smazeniu frytek mozna kolejny raz uzywacc do smazenia? >> >> W 99,5% smazalni tak to sie robi, wiec pewnie tak. >> >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czy jest różnica w gotowaniu na płycie gazowej a elektrycznej?

2006-01-24 10:06:09 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

mufaska napisal(a): >no i właśnie... załóżmy że mleko wykipi ... domyślam się, że nie powinnam >"drapać" szorstkimi ściereczkami/druciankami ale czy mleczko typu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ile czasu gotować jajko na miękko?

2006-02-17 15:07:21 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Michal Jankowski napisal(a): >> Przepraszam za to pytanie, ale naprawdę nie wiem. > >Zależy. Od jajka, od jego początkowej temperatury, od gustu... > >Ja gotuję ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co to jest białko zwierzęce?

2006-02-17 16:48:10 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

JaMyszka napisal(a): >E331- regulator kwasowości, E301- przeciwutleniacz A co to sa i po co sa stosowane te substancje? Ostatnio na przyklad kupilem piwo ciemne, jakies nowe, Heban i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Oryginalne przepisy na Pizzę z Pizza Hut i KFC

2006-03-01 11:16:15 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Waldemar Krzok napisal(a): >to mam płacić za to, by dostać przepisy na takie świństwo? Nawet dzieci >kiedyś straszyłem: jak nie posprzątacie pokoju, to kolacja będzie z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kurczak jak gyros, pomocy :)

2006-03-02 08:18:44 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

leezard napisal(a): >> Koniecznie przetestuj wczesniej - zebys nie musial improwizowac. Co >> prawda ma to swoj urok i moze miec zdumiewajace konsekwencje ;) > >Fakt, z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kurczak jak gyros, pomocy :)

2006-03-02 14:21:07 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Mati napisal(a): >majonez, jogurt (naturalny), koncentrat pomidorowy, przyprawa chili, badz >papryka ostra i koniecznie duzo curry... ilosci nie podam bo zawsze robie >"na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Ciemny burgul,

2006-03-04 14:09:29 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Witam, Poniewaz kiedys smakowal mi jasny bulgur, wiec ostatnio se kupilem trzy rodzaju bulguru: ciemny, znow jasny i drobny. Drobny jest podobny do kuskusu i dobry. Problem jest natomiast ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: O masle

2006-03-25 12:29:35 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Ireneusz P. Zablocki napisal(a): >> O, ja sprowadzam sobie proszek. Naprawdę nie wiem, dlaczego w Niemczech jest >> on lepiej piorący. Ale jest ;> > >Nie uwierzysz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 18 . [ 19 ] . 20 ... 30 ... 36