Szukana fraza: Autor: "Marta M" <c...@m...com.pl>
Znaleziono: 50 wiadomości
2000-01-07 12:09:13 | Marta M inne posty tego autora
> Dzień dobry grupie. > Poszukuję miejsca gdzie możnaby nabyć w Warszawie kraby, mogą być > mrożone > Pozdrawiam. > -- > > Michał Wietrzykowski > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Domowe leki2000-01-10 12:57:02 | Marta M inne posty tego autora
> W sumie już zostal poruszont ten temat - mimo, że troszkę off to jednak > zachacza o kuchnię :))) > Mój tata robił swego czasu nalewkę - spirytus, dużo czosnku, dużo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Piekarnik foliowy2000-01-11 14:44:55 | Marta M inne posty tego autora
> Hm... A jakies szczegoly moze, bo bym chcial, a boje sie... > > > Jader Z tym wszystko jest na oko .... kawałek schabu środkowego (chudego) nacieram majerankiem i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
pieczen wolowa2000-01-24 08:09:27 | Marta M inne posty tego autora
Bardzo prosze Dobrych Ludzi o porade: Nie moge jesc smazonego ani tlustego, wiec gotuje i pieke (w folii). Jednak wolowina gotowana mi nie smakuje (poza tym jakas twarda zawsze mi ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pieczen wolowa2000-01-24 10:38:42 | Marta M inne posty tego autora
> Wymagania faktycznie spore :) :))) > Przede wszystkim to wołowina wcale nie jest taka chuda jak mogłoby się > wydawać.......... tak twierdza lekarze od watroby :)) > Na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mozarella z szynka2000-01-24 12:26:55 | Marta M inne posty tego autora
> Jasne. Może byc mozzarella i szynka na talerzyku (prosciuta e mozzarella z > neapolu). Tylko mam problem- w Warszawie sprzedają podróbki mozzarelli > (przynajmniej ja nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pieczen wolowa2000-01-24 22:56:47 | Marta M inne posty tego autora
> > > > MartaM, przepis ktory podal Ci ostry jest dobry , i nie musisz tego piec, > poprost zrob tak jak Ci ostry podal, > > pozdrawiam Chrystian Hehe, dziekuje :)) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: A tak swoją drogą........2000-01-25 22:07:54 | Marta M inne posty tego autora
no jak to? wlasnie zaczynam .. gotowac, tlumaczyc, pisac :)))) Marta ostry <o...@e...com.pl> wrote in message news:86l5ei$dd3$1@flis.man.torun.pl... > To się zastanawiam kiedy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Watrobka drobiowa2000-01-25 22:15:00 | Marta M inne posty tego autora
> Z doswiadczenia wiem, ze taka wentylacja to za malo przy smazeniu. Raczej > polecam jednak siatke. > > Przemyslaw Koziarski To taka duza, okragla ... hmm .. cos .. jaj jej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Klasyki z francuskiego stolu2000-02-07 18:59:19 | Marta M inne posty tego autora
Te przepisy z "klasyki francuskiego stolu" sa cudowne i wlasciwie to nie musze ich robic, ale uwielbiam czytac :))) No i tak naprawde to czasami mi troche smutno, ze tylko ja w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia