Szukana fraza: Autor: t...@g...com
Znaleziono: 70 wiadomości
2017-09-09 20:53:48 | t...@g...com inne posty tego autora
> Wydaje mi się, że nie da się tego przeoczyć! Nawet najmniej inteligentny > człowiek zobaczy dość wyraźne zaznaczenie tego faktu przeze mnie w tytule. Szkoda że nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [OT] Re: Lody domowe2017-09-10 09:26:01 | t...@g...com inne posty tego autora
> Piszczysz. Nie specjalnie.. Ziewam. > Piękne. Pierwszy pozytywny zwrot. To zawsze coś chociaż jeszcze mocno zabarwiony sarkazmem. Ale każdy kiedyś jakoś zaczynał. )) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gotowanie - wiedza czy sztuka ?2017-09-13 23:05:29 | t...@g...com inne posty tego autora
> Czyli alasz może być, ale bez kminku? Albo sernik, byle tylko bez sera? > Są przecież rzeczy, które są nierozerwalnie związane z jakimś dodatkiem, > z przyprawą, a ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gotowanie - wiedza czy sztuka ?2017-09-14 08:29:01 | t...@g...com inne posty tego autora
> Czekamy na relacje z degustacji. I na porównanie ze świńską pieczenią. Pierwszy alasz to jest jak pierwszy papieros w szkolnym kibelku albo pierwszy ban na forum. To jest rzecz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mięso puchnie2017-09-18 20:03:05 | t...@g...com inne posty tego autora
W dniu poniedziałek, 18 września 2017 12:48:15 UTC+2 użytkownik Animka napisał: > Nie wiem już czy kupować w ogóle jakieś mięso. Wątróbka puchnie na > patelni, kotlety ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mięso puchnie2017-09-18 20:42:46 | t...@g...com inne posty tego autora
> Skurczybyk -- ten może się nada? > > -- > Jarek Zimne nóżki ze skurczybyka ? [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mięso puchnie2017-09-18 22:27:56 | t...@g...com inne posty tego autora
> Napompowane substancjami chemicznymi i wodą, które w pierwszej fazie > obróbki powoduja pęcznienie. > Zmień źródło. Ja kupuje tylko w sprawdzonych od lat miejscach. Nic ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mięso puchnie2017-09-19 08:28:41 | t...@g...com inne posty tego autora
> Może to zależy tylko od Twego nastawienia? To bardzo mądra i cenna uwaga. Więc uważaj...)) [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przepraszam Ewę FEniks!2017-09-19 08:38:20 | t...@g...com inne posty tego autora
W dniu wtorek, 19 września 2017 05:06:36 UTC+2 użytkownik Trefniś napisał: > W dniu .09.2017 o 00:59 XL <i...@g...pl> pisze: > > > Trefniś ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przepraszam Ewę FEniks!2017-09-19 11:33:56 | t...@g...com inne posty tego autora
> Pszemol, jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, to zostaw to dla > siebie i nie rób z tego argumentu w dyskusji. Trefnisiu, ja występuje tutaj pod jednym nickiem. Jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia