Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: BasiaBjk <b...@q...pl>
Znaleziono: 718 wiadomości





Re: Litewskie pierozki

2005-08-09 08:45:22 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik Krotka napisał: > :/ > dziwne... :) > Nie znam smaczniejszej chałwy niż ta ukraińska. > (I gorąco wszystkim, którzy mają możliwość spróbować ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Litewskie pierozki

2005-08-09 10:03:03 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik gonzo7 napisał: > Ta Bajarka to zupełnie pozbawiona smaku... Zdaje się, Petroniuszy tu i tak dostatek? Więc bez wielkiego żalu potakuję :) -- pa, BBjk [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co z Czech

2005-08-11 08:06:13 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik onet napisał: > Ostatnio czytalłem fajne posty co przywieść z Bułgarii,..... jadę do Pragi , > czy jest coś co można przywiść ? Można pewnie wszystko,z czego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: NIE KARMIĆ TROLLA !!!!!

2005-08-11 14:55:44 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik scooby napisał: >>A czemu tak krzyczysz w trybie rozkazującym? Kto chce, ten podkarmi. >>Troll też człowiek i czasem głodny... > > > ponadto ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Cheb - temperatora pieczenia?

2005-08-12 08:45:00 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik MarcinB napisał: > Nawet, jak piszą, żeby dać 250? Ale ja nie wiem, co "piszą". I kto, mi nic nie piszą ;) Po prostu tak piekę, nie korzystając z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smalec z gęsi

2005-08-13 10:55:44 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik waldek napisał: > A to mi wygląda podejrzanie. :-) Mi też :) ale widziałam takie w którejś z żydowskich knajp, ludzie jedli i sobie chwalili. > Co do skwarek ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Klarowny sok jablkowy

2005-08-14 15:05:47 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik wodorotlenek napisał: > Dzisiaj przymierzam sie do pizzy z blachy z piekarnika. > Czy dodanie sera (w kawalkach) do ciasta drozdzowego przed > pieczeniem jest dobrym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jezyny- co da sie z nich zrobic

2005-08-14 20:36:24 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik Adamski napisał: > Mieszkam w okolicy gdzie jest pelno jezyn. > Co wlasciwie mozna z nimi dobrego zrobic oprocz jedzenia na surowo? Wino :) -- pa, BBjk [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Klarowny sok jablkowy

2005-08-15 07:01:34 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik JerzyN napisał: > To jest przykład dobrego [wynajetego w centrum] krakowskiego smaku jak > mniemam? To był raczej przykład klasycznego włoskiego smaku. Ciasto do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jezyny- co da sie z nich zrobic

2005-08-16 07:06:20 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik jacenty napisał: >Ano wycięli. Krzaki porastały wały przeciwpowodziowe i w zeszłym roku w > ramach konserwacji czy to robót publicznych wykonali wyrok na tych > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 48 . [ 49 ] . 50 ... 60 ... 72