Szukana fraza: Autor: Magdalena Bassett <m...@o...com>
Znaleziono: 1434 wiadomości
2003-06-12 22:53:17 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
WMA wrote: > > W jednych miejscach w Polsce sie probuje w innych kosztuje, nic na to nie > poradzisz :), w jeszcze innych chyba sie smakuje :) > > Wacek A ja nie sadze, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: faq j-232003-06-17 23:37:19 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
"Art(Gruby)" wrote: > > FAQ J-23 "Bruner, ty swinio!" XOX MB [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zatrudnie managera restauracji (SPAM)2003-06-18 15:04:44 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
PRACA wrote: > > Poszukiwany kandydat na stanowisko managera restauracji/pubu. > > Preferowane cechy kandydata: > > pełna znajomość i kilkuletnie doświadczenie w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: smażone udko kurczaka2003-06-18 19:32:14 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Lady Huncwot wrote: bardzo mi sie Twoj nick podoba. MB [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pysznosci...2003-06-18 22:51:33 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Michał Kowalewski wrote: > > mlode ziemniaki z maslem i koperkiem > > > > mlody bob z koperkiem > > > > chleb z maslem i koperkiem > > > > chleb ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zatrudnie managera restauracji (SPAM)2003-06-19 17:09:24 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
"walkie!" wrote: > > Użytkownik Marta Trzaska napisał: > Przeciez zabic idzie tych lekarzy z publicznej sluzby zdrowia. Pewnie zarabiaja 870 zl na miesiac. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gdzie kupi w trzymiećcie modieý?2003-06-20 22:14:22 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Sowa wrote: > > Jak w temacie , gdzie w Trójmieście kupić moźdźież? > I czy robione są nowe, czy trzeba szukać po targach staroci? > Nigdy nie widziałam ich w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zaparzona maka/przypadek matka wynalazku2003-06-23 19:20:26 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
balonik75 wrote: > > kochani! ta metoda z zaparzaniem maki to stare jak świat. są trzy podstawowe > metody sporządzania ciasta drożdzowego. jednofazowa, dwufazowa i z > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: faq 11,52003-06-24 04:08:33 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
"Art(Gruby)" wrote: > > FAQ 11,5 uajdamynyt! a 8.5 juz bylo? MB [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Killfile to super rzecz!2003-07-02 00:54:44 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Swietna sprawa! Gdy widze wycinki wypocin...eeee, wypowiedzi Tracy w innych odpowiedziach, to smiac mi sie chce, jak bardzo zalezy tej osobie na zamataniu naszej grupy. Tego rodzaju ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia