Szukana fraza: Autor: "waldek" <A...@o...pl>
Znaleziono: 298 wiadomości
2004-12-02 00:38:51 | waldek inne posty tego autora
> niestety jadamy je teraz rzadko, a to ze wzgledu na > zabojcze ceny lososia. === 10 zł za kilogram nazywasz *zabójczą* ceną?!! Parówki, czy salceson są droższe! Drób ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rosol2004-12-02 00:44:40 | waldek inne posty tego autora
harpia wrote: >> kilka ząbków czosnku, >> pepperoncino czy jak to zwał - taka mała, wsciekle ostra papryczka >> (można pominąć) >> listki laurowe, pieprz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [spam]ocena strony2004-12-03 22:43:19 | waldek inne posty tego autora
Halszczak wrote: > Mam wielką prośbę, zrobiłem stronę o tematyce kulinarnej i chciałbym > prosić o ocenę strony merytorycznej, bo technicznie to chyba nieźle. > Pozdrawiam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: surowa ryba - co zamiast lososia2004-12-03 23:13:41 | waldek inne posty tego autora
@nn wrote: >>> 10 zł za kilogram nazywasz *zabójczą* ceną?!! >>> >> Gdzie za tyle mozna kupic? > > > W Tesco na przykład - ciągle mają jakieś ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jaka mikrofalowke2004-12-04 00:22:48 | waldek inne posty tego autora
Dorota Kalinowska wrote: >> === >> Co to jest MM? >> Ja to znam jako młode małżeństwa. Niedawno miały specjalne kartki i >> sklepy. >> > > Niedawno? ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: KONINA - gdzie we Wrocławiu?2004-12-04 22:16:09 | waldek inne posty tego autora
harpia wrote: >> Jeśli ci zależy, mogę sprawdzić, czy jeszcze funkcjonują (za >> dnia). Mieszkam niedaleko, więc żaden problem, ale dopiero w środę. === Wprawdzie to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: surówka z rzodkwi2004-12-04 22:19:23 | waldek inne posty tego autora
Mariola wrote: > Bardzo bym prosiła o przepis na dobrą surówkę z białej rzodkwi, nie > wiem co z tym zrobić a podobno jest bardzo zdrowa. Pozdrowionka i > czekam cierpliwie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przepis na ser zolty domowy - obiecalem.2004-12-06 00:04:33 | waldek inne posty tego autora
=== Czy ten "żółty ser" rzeczywiście dojrzewa tylko pół godziny. Toż to ewenement na skalę galaktyczną. I ta margaryna - super składnik. Już jestem podniecony ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co z czystego spirytusu?2004-12-06 16:55:08 | waldek inne posty tego autora
Dorota *** wrote: > 7 łyżek miodu rozrobić ze szklanką miodu, === ? waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kolejna awantura - czyli mam focha.2004-12-08 05:03:35 | waldek inne posty tego autora
mojra wrote: > maja wrote: >> Użytkownik "mojra" <m...@o...pl> napisał w wiadomości news:cp5bj3$ >> >>> A gdzie ta awantura i foch? Bedziecie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia