Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości
2000-07-06 11:46:50 | sadyl inne posty tego autora
Dana wrote: > > Zeby On tak jadl jak sie kocha > :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))) 0 > > - .. a za parę lat: och żeby on tak się kochał, jak je ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kolacja..2000-07-06 12:14:41 | sadyl inne posty tego autora
Dana wrote: > > Gdy wspomne mojego tescia, jego brata, i wogole meska czesc rodu B., to > mam podejrzenia graniczace z pewnoscia, ze za pare lat bede sie od mezusia > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: spirytus2000-07-07 10:00:41 | sadyl inne posty tego autora
Darek wrote: > Prosze o rade jak to spozytkowac > ,drinki chyba odpadaja, moze jakas ostra nalewka coby ten posmak zabila bo > wylac taka ilosc chyba szkoda. dzieki Darek ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: spirytus2000-07-09 20:33:13 | sadyl inne posty tego autora
Daniel Walas wrote: > > Mozesz zrobic pyszny ajerkoniak. W kazdej ksiazce powinienes znalezc > przepis - ja robie zawsze na oko, wiec moge byc niewiarygodny. Ale > spirytus ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: plotki???2000-07-09 20:35:48 | sadyl inne posty tego autora
tehacjusz wrote: > > co zrobic przyzadzic z 1 kg ploci > podajcie jakis przepis bo je zara kotu oddam > > pozdrawiam ::))) usmażyc spodziewasz sie jakiegos wykwintnego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
gud ajdija2000-07-09 20:42:24 | sadyl inne posty tego autora
Bylem wczoraj na dziku firmowym w środeczku wyspy Sobieszewskiiej dzik był super (pani nprzyznała się , że męczony był koło 5 godzin w piercu do chleba) ale lepsze od dzika były ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Lodowki podblatowe.2000-07-13 09:35:31 | sadyl inne posty tego autora
Przemyslaw wrote: > > Blaty na wysokosci 90 cm albo wiecej moga byc dla wielu osob niewygodne szczególnie jak męzczyna niski i taborecika brak :) sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sos do ryby po grecku2000-07-14 06:23:41 | sadyl inne posty tego autora
koko wrote: > > Ryba po grecku, a tu znajomosc tematu zero! > marchew seler pietrucha (korzen) utrzeć na słupki, poddusić na oleju (bez wody - warzywa puszczą sok) z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: Sos do ryby po grecku2000-07-14 07:24:53 | sadyl inne posty tego autora
Ean wrote: > > > nie wiem jak u was, ale u nas caly wic w sosie greckim jest taki, ze sos > robi sie zaraz po usmazeniu ryby na tym samym tluszczu, na tej samej > patelni ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: .2000-07-14 11:49:52 | sadyl inne posty tego autora
Izabela Modzelewska wrote: > > . > > -- Się Ministerstwo Finansów nagadało :) sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia