Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości
2000-08-28 12:57:50 | sadyl inne posty tego autora
Ewa Anna Pawlik-Bowman wrote: > Potraktowalam w ten sposob nierdzewny, spalenizna pieknie odeszla ale > pozostal piekny teczowy kolorek na dnie gara. Czy on jest nadal dobry > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: szybko i wykwintnie2000-08-28 13:12:01 | sadyl inne posty tego autora
Magdalena Gierlotka wrote: > > Zdecydowanie jednak chyba najrozsadniej jest omijac szerokim kregiem polskie > znaki na liscie, jako ze uzywamy roznych stron kodowych i potem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czy wyrzucic ten ganek ?2000-08-29 06:52:46 | sadyl inne posty tego autora
BB wrote: > > >Cillit "kamien i rdza" > >do garnków ze stali nierdzewnej jest wysmienity. > tylko jest tam zaznaczone ze do rzeczy zwiazanych z jedzeniem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co to jest "grill" troszeczke NTG2000-08-29 06:54:33 | sadyl inne posty tego autora
Artur Nowacki wrote: > > Ja slyszalem spolszczone slowo "interface" - Miedzymordzie > > Czego to ludzie nie wymysla. > .. a KUCHARZ: operator termicznej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co to jest "grill" troszeczke NTG2000-08-29 08:52:09 | sadyl inne posty tego autora
Justyna Rudowska wrote: > > A wiecie z czego składa się łyżka? Ze wspornika i komory zupnej .... .. a widelec: z trzonka, zębów i przestrzeni międzyzębnych :)) sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Słoiki z mięsem2000-08-29 09:06:42 | sadyl inne posty tego autora
Magdalena Gierlotka wrote: > > h. Musi być tak, czy im dluzej, tym lepiej? Czy to gotowanie musi się > odbywać przez kolejne dni, czy wystarczy jak słoik ostygnie? Na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: najlepsze lekarstwo na .....2000-09-04 10:12:01 | sadyl inne posty tego autora
"Krzysztof Dołharz" wrote: > > Bardzo prosze o porady na temat sprawdzonych metod leczenia najzwyklejszego > KACA. Podaj szczególy: jaki kac? - euforyczny? (broń ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Majonezy i takie tam...2000-09-08 07:54:25 | sadyl inne posty tego autora
Marcin Mierzejewski wrote: > > A co szanowni grupowicze myślš o majonezie " Bialuty ". Wg. mnie i > jeszcze paru znajomych the best. Po cholerę się licytować jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Strusie jajo --- c.d.2000-09-11 07:43:00 | sadyl inne posty tego autora
Iwa wrote: > > O! A dzisiaj w slepie spozywczym (oooops, supersamie) w Jankach k. > Wawy, widzialam owe jajo strusie po ile?? sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jaki to smak?2000-09-11 08:10:49 | sadyl inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > > Inym przykladem jest piwo. Zauwaylem, w roznych miejscowowsciach i > regionach miejscowi czesto wola podle piwo z lokalnego browaru niz > najlespsze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia