Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości





Re: czy wyrzucic ten ganek ?

2000-08-28 12:57:50 | sadyl inne posty tego autora

Ewa Anna Pawlik-Bowman wrote: > Potraktowalam w ten sposob nierdzewny, spalenizna pieknie odeszla ale > pozostal piekny teczowy kolorek na dnie gara. Czy on jest nadal dobry > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: szybko i wykwintnie

2000-08-28 13:12:01 | sadyl inne posty tego autora

Magdalena Gierlotka wrote: > > Zdecydowanie jednak chyba najrozsadniej jest omijac szerokim kregiem polskie > znaki na liscie, jako ze uzywamy roznych stron kodowych i potem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czy wyrzucic ten ganek ?

2000-08-29 06:52:46 | sadyl inne posty tego autora

BB wrote: > > >Cillit "kamien i rdza" > >do garnków ze stali nierdzewnej jest wysmienity. > tylko jest tam zaznaczone ze do rzeczy zwiazanych z jedzeniem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co to jest "grill" troszeczke NTG

2000-08-29 06:54:33 | sadyl inne posty tego autora

Artur Nowacki wrote: > > Ja slyszalem spolszczone slowo "interface" - Miedzymordzie > > Czego to ludzie nie wymysla. > .. a KUCHARZ: operator termicznej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co to jest "grill" troszeczke NTG

2000-08-29 08:52:09 | sadyl inne posty tego autora

Justyna Rudowska wrote: > > A wiecie z czego składa się łyżka? Ze wspornika i komory zupnej .... .. a widelec: z trzonka, zębów i przestrzeni międzyzębnych :)) sadyl [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Słoiki z mięsem

2000-08-29 09:06:42 | sadyl inne posty tego autora

Magdalena Gierlotka wrote: > > h. Musi być tak, czy im dluzej, tym lepiej? Czy to gotowanie musi się > odbywać przez kolejne dni, czy wystarczy jak słoik ostygnie? Na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: najlepsze lekarstwo na .....

2000-09-04 10:12:01 | sadyl inne posty tego autora

"Krzysztof Dołharz" wrote: > > Bardzo prosze o porady na temat sprawdzonych metod leczenia najzwyklejszego > KACA. Podaj szczególy: jaki kac? - euforyczny? (broń ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Majonezy i takie tam...

2000-09-08 07:54:25 | sadyl inne posty tego autora

Marcin Mierzejewski wrote: > > A co szanowni grupowicze myślš o majonezie " Bialuty ". Wg. mnie i > jeszcze paru znajomych the best. Po cholerę się licytować jak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Strusie jajo --- c.d.

2000-09-11 07:43:00 | sadyl inne posty tego autora

Iwa wrote: > > O! A dzisiaj w slepie spozywczym (oooops, supersamie) w Jankach k. > Wawy, widzialam owe jajo strusie po ile?? sadyl [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jaki to smak?

2000-09-11 08:10:49 | sadyl inne posty tego autora

Wladyslaw Los wrote: > > Inym przykladem jest piwo. Zauwaylem, w roznych miejscowowsciach i > regionach miejscowi czesto wola podle piwo z lokalnego browaru niz > najlespsze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 20 ... 31 . [ 32 ] . 33 ... 40 ... 80 ... 154