Szukana fraza: Autor: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2015-09-10 13:46:45 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pan Ewa napisała: >>>> Bo alchajmeruw jest kilka. >>> 100kroć, jesteś cudna! >> No jasne, że tak musi być. Jeden Alojzy by nie nadążył przede >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sushi i ryby świeże2015-09-10 13:51:45 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Ewa napisała: >>> No proszę. Zwał jak zwał i czymkolwiek by to nie było - jest pyszne! ;) >>> Samo bez dodatków i koniecznie mocno schłodzone. >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wszechobecne alu.2015-09-10 19:01:16 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Stokrotka pisze: > Bardzo dużo aluminium mają też pewne popularne leki służace > do zobojetniania kwasu w żołądku. Jednak o aluminii hydroxidum niektórzy jakby zapomnieli. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odra i ebola znuf ZAatakujom!!!2015-09-11 16:59:03 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Basia napisała: >> A tu można sobie pogadać... > > ... z kefirkiem? > No weśśś... Ale kto chce, ten pogada. Ten kefirek to jakaś szczególnie ważna postać? Do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gdzie pytac o kwiaty "domowe"/doniczkowe?2015-09-11 17:00:11 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
1634Racine pisze: > "(...) 171 grup, na które w ostatnim tygodniu nie napisał nikt (...)" :) > > ps. > to se ne vrati,ne vrati, usenet dogorywa (moze poza ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: Odra i ebola znuf ZAatakujom!!!2015-09-11 17:43:54 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Basia napisał: >> Ten kefirek to jakaś szczególnie ważna postać? Do tego stopnia, >> że powinienem znać? Bo ja pierwsze słyszę. Wszedłem na główną >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sushi i ryby świeże2015-09-11 21:59:44 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Ewa napisała: >> Najlepszy był mój kolega z pracy, Chinczyk. Głosujemy do jakiej knajpy >> iść na kolację z gośćmi - pada "sushi" jako podniecająca ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sushi i ryby świeże2015-09-11 22:57:04 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Ghost pisze: >> Zresztą to właśnie rejon Kobe słynie z najlepszych wołów. > > Mówisz, że lepszych niż w Buenos? Mówię o rejonach Japonii. W Buenos nie byłem. W ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sushi i ryby świeże2015-09-12 18:31:12 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Basia napisała: > Jeśli jadłeś prawdziwe steki z wołowiny z Kobe, nazwa zastrzeżona, jak > dla szampana, to jadłeś najdroższą i najbardziej wykwintną wołowinę ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wszechobecne alu.2015-09-12 18:33:49 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Qrczak pisze: > Dnia 2015-09-12 11:40, obywatel FEniks uprzejmie donosi: [...] >> Tak na marginesie - jeśli Wy różnicujecie w wymowie "h" >> dźwięczne i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia