Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: KRZYZAK <k...@k...pl>
Znaleziono: 81 wiadomości





Re: A jednak smalczyk!

2012-03-01 13:04:28 | KRZYZAK inne posty tego autora

Dnia Thu, 01 Mar 2012 13:49:38 +0100, Bbjk napisał(a): > Natomiast wszelkie octowe marynaty były i są moim najlepszym > przysmakiem. I tatar :) O tak! Ja tez ze slodyczy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: A jednak smalczyk!

2012-03-01 13:12:00 | KRZYZAK inne posty tego autora

Dnia Thu, 1 Mar 2012 14:10:04 +0100, Qrczak napisał(a): > Ale wiesz, że słodki smak występuje nie tylko w słodyczach? Wiem. Chociaz wole go wtedy, kiedy nie dominuje, a dziala ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: carpaccio wołowe

2012-03-03 15:21:37 | KRZYZAK inne posty tego autora

Dnia Wed, 29 Feb 2012 19:53:14 +0100, Ikselka napisał(a): > Ligawa nadaje się tylko na dłuuugo duszoną pieczeń i jest w tej wersji > świetna - przed duszeniem trzeba mocno ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Dla amatorow kapusty

2012-03-03 21:56:54 | KRZYZAK inne posty tego autora

mlodej i nie tylko. Dodatek karmelu daje +5 do smaku. Znaliscie? -- usenet jest dla mieczakow #pregierz - najlepszy kanal wsrod mezczyzn (irc.freenode.net) [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dla amatorow kapusty

2012-03-03 22:26:56 | KRZYZAK inne posty tego autora

Dnia Sat, 03 Mar 2012 23:00:04 +0100, Waldemar Krzok napisał(a): > Znaliśmy. Nie zawsze pasuje, ale często tak. Choć nie używam karmelu w > gotowcu, tylko cukier. Ja tez. Ale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Polskie sery zagrodowe.

2012-03-03 23:09:01 | KRZYZAK inne posty tego autora

Dnia Sat, 03 Mar 2012 14:07:13 +0100, Aicha napisał(a): > Ja o serach, nie o Tusku. Ale cóż, każdy widzi to, na co mu klapki > pozwalają :) Chyba moje pozwalaja na to samo, bo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Polskie sery zagrodowe.

2012-03-03 23:11:14 | KRZYZAK inne posty tego autora

Dnia Fri, 2 Mar 2012 21:45:57 +0100, Ikselka napisał(a): > http://artkulinaria.pl/artykuly/laboratorium- smaku-p olskie-sery-zagrodowe Ten z niebieska plesnia i chalwowy bym chetnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: A jednak smalczyk!

2012-03-03 23:25:25 | KRZYZAK inne posty tego autora

Dnia Fri, 2 Mar 2012 14:29:44 +0100, Ikselka napisał(a): > Przy bogactwie moich skorup nie wiedziałabym, którą filizankę wybrać - mam > ze 4 czy 5 różnych pojemności ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Polskie sery zagrodowe.

2012-03-03 23:43:58 | KRZYZAK inne posty tego autora

Dnia Sun, 4 Mar 2012 00:31:38 +0100, Ikselka napisał(a): > Może mi się taki zestaw uda w tym roku - pomidory już wzeszły, a ser... > hmmm, muszę postarać się o dobre mleko, a ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Polskie sery zagrodowe.

2012-03-04 00:03:01 | KRZYZAK inne posty tego autora

Dnia Sun, 4 Mar 2012 00:29:00 +0100, Ikselka napisał(a): > Dokładnie. Po prawdzie trzeba dorzucic dosc ciekawe danie, jakie poleca corka Pana Premiera, a mianowice spaghetti ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . 2 . [ 3 ] . 4 ... 9