Szukana fraza: Autor: "Barto" <b...@w...pl>
Znaleziono: 159 wiadomości
2006-02-11 14:25:43 | Barto inne posty tego autora
> No wlasnie - podobno "parowki" to kielbaski, ktore zawieraja przeogromne > ilosci wszelkiego rodzaju miesnych "odpadow", produktow ubocznych i > ogolnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kilka słów o parówkach... (drastik)2006-02-11 14:32:22 | Barto inne posty tego autora
> > Nie mam dostepu do polskiego rynku wedlin [sniiif dyskretny] ale zazwyczaj > kupuje parowki albo alzackie albo niemieckie. I czytam uwaznie sklad... Wlasnie nie tak dawno ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: iśledzie2006-02-17 18:16:14 | Barto inne posty tego autora
> witam kupiłem troche śledzi solonych a'la matias i chciałbym sobi e w > occie > z cebulką zrobić macie jakiś sprawdzony przepis? Tu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: iśledzie2006-02-17 18:28:48 | Barto inne posty tego autora
Tu http://www.gotowanie.wkl.pl/szukaj.php?key=sl edzie&s zukaj=Szukaj również znajdziesz coś dla siebie. B. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sernik na zimno2006-02-23 15:44:03 | Barto inne posty tego autora
> Czy zna ktos dobry przepis na sernik? Zobacz tu: http://www.gotowanie.wkl.pl/grp_przep.php?grp _prz=1& PHPSESSID=865a8c4ea8b907804e1fbcbf9d3b1419&am p;offset=25 00 Pozdrawiam.B. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: I co ja mam zrobić z karczkiem? ;)2006-03-08 17:38:15 | Barto inne posty tego autora
> Mam właśnie w lodówce śliczną karkówkę, którą zawsze przyrządzałem > w mój ulubiony sposób, tj. grube plastry na patelnię, solidnie obsypane > ziołami i do tego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sprawdzony przepis na kompot jablkowy2006-04-07 14:38:03 | Barto inne posty tego autora
>> Ja robię z surowych, ale dodaję goździki. > > + cynamon + skórka z cytryny Pozdrawiam. B. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Chleb ze smalcem i...?2006-04-07 14:42:33 | Barto inne posty tego autora
Z tartym chrzanem lub z cebulą pokrojoną w talarki. Pozdrawiam. B. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Nalewka kalinowa2006-01-18 17:42:20 | Barto inne posty tego autora
> Hejka. "Owoce kaliny oderwać z gałązek, umyć, osączyć i przesypać do > słoja. Następnie przesypać je cukrem, zakryć słój gazą i odstawić w > ciepłe, > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: Gówien w święta jeśc nie będę!!!!2006-04-18 16:24:41 | Barto inne posty tego autora
Naucz się gotować i zaproś teściową do siebie.......;-))) Pozdrawiam. B. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia