Szukana fraza: Autor: JerzyN <0...@m...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2004-10-31 21:09:25 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "dzdzownica" <a...@d...fam.pl> > No reakcja byłaby zdecydowana - wszelkie wykorzystywanie jest mi niemiłym. Ale za to nadużywasz i to zbyt ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pierogi ruskie2004-10-31 21:14:11 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "dzdzownica" <a...@d...fam.pl> > PODZIWIAM cIĘ - zaprawdę powiadam - PODZIWIAM! [...] I słusznie bo pamięć mam dobrą i wiedziałem, ze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co to jest Beaf Strogonow?2004-11-01 12:25:24 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "waldek" <A...@o...pl> > === > Jadłem trochę tych strogonowów i wszystkie były z pieczarkami. Zarówno w > Berlinie, jak i we Wrocławiu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ale z niego ziółko!2004-11-01 12:31:02 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Fiona" <k...@p...onet.pl> [...] > btw: czy widziales w Polsce suszony bob? Tak. Wielokrotnie na bazarach i w sklepach ogrodniczych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ryz preparowany - jak zrobic? ;)2004-11-01 12:32:28 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "waldek" <A...@o...pl> > === > Obawiam się, że to jest robione przy podciśnieniu. I to sporym. Więc nie > masz szans. > ==== ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ..:: Jakie przyprawy pasuja do lecza ? ::..2004-11-01 20:28:17 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > Leczo to potrawa węgierska. Klasyczne leczo składa się z cebuli, papryki > i pomidorów uduszonych na smalcu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Temat troszke poboczny - gazeta.2004-11-02 20:32:18 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Artur Nowacki" <a...@l...home.pl> > Mam zamiar zaprenumerowac jakis periodyk dotyczacy kuchni i ogolnie > pojetego gotowania - nie wybralem jeszcze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Urzadzenie do ciasta2004-11-03 15:50:41 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "pamana" <p...@w...pl> > > > Sluchajcie - jaki kupic sprzet zeby mieszal ciasto roznego rodzaju? > > Rozumiem, ze nalesnikowe i drozdzowe ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Temat troszke poboczny - gazeta.2004-11-03 16:00:36 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Artur Nowacki" <a...@l...home.pl> [...] > A grupa to dla mnie najlepsza ksiazka kucharska z poradnikiem gratis ;-) Nawet najbardziej barwny język nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Parapetówka - przepisy.2004-11-03 16:41:56 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> > a wodeczka z czego pita? Z gwinta. Bo w menu nie ma musztardy. ;-) -- Pozdrawiam, Jerzy --- Checked ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia