Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: JerzyN <0...@m...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: co zrobić z łososiem ?

2005-07-13 21:49:29 | JerzyN inne posty tego autora

Robert Krasuski napisał(a): > dogma wrote: > >>jak masz surowego lososia to zrob po rybacku rewelacja... >>lososia odrobine sie soli i skrapla cytryna a nastepnie zawija ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: za szybkie winko?

2005-07-15 20:51:11 | JerzyN inne posty tego autora

mlk napisał(a): > nastawiłem wino z m.in. truskawek. fermentowało tak mocno, że chłodzić > musiałem. ale po tygodniu całkowicie przestało pykać. dodałem pożywki, ale > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zielona herbata Yunan firmy Posti

2005-07-16 19:58:14 | JerzyN inne posty tego autora

Adam Dziendziel napisał(a): > Mieszkam w małym mieście, w którym chińczycy nie handlują. [...] Kup oryginalną chińską "YUNNAN GREEN TEA GA 903B" jest całkiem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czy skrobia ziemniaczana to to samo co mąka ziemniaczana???

2005-07-17 09:57:37 | JerzyN inne posty tego autora

Wladyslaw Los napisał(a): > In article <dbd1gm$90q$1@news.onet.pl>, "Igor" <i...@1...pl> >>witam i zwracam się do was z tym niezwykle ciekawym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co z kabanosów??

2005-07-17 09:47:48 | JerzyN inne posty tego autora

Ewa (siostra Ani) N. napisał(a): [...] > Kabanos po tym zabiegu jest lekko z wierzchu przypieczony, tluszcz w nim > zawarty jest rozgrzany, mieso staja sie soczystsze, no i zapach ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czy skrobia ziemniaczana to to samo co mąka ziemniaczana???

2005-07-17 10:05:10 | JerzyN inne posty tego autora

Wladyslaw Los napisał(a): > Tak, to to samo. ;-))) Czyżby? http://www.pepees.pl/index.php?wiad=68 pozdr. Jerzy [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wisnie + spirytus = ?

2005-07-17 10:13:54 | JerzyN inne posty tego autora

Analog napisał(a): > Jak najprosciej zrobic wisnie w spirytusie (nie nalewke) ? Jakie sa proporcje > wisni/spirytusu/cukru , ew wody ? czy wisnie nalezy drylowac? Najprościej? to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Spirytus oryginał czy podróbka-jak rozpoznać?

2005-07-17 10:16:06 | JerzyN inne posty tego autora

Marek W. napisał(a): > No dobrze ale jak stwierdzić u myszki że widzi przed badaniem > i jak zbadac jej wzok po badaniu?? Użyj kota. pozdr. Jerzy [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: za słone kiszone - jak ratować?

2005-07-17 10:27:35 | JerzyN inne posty tego autora

Lia napisał(a): > I na moje oko - nie da się uratować... A nie nadają sie na zupę? Naprawdę? pozdr. Jerzy [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chop Chop - dobre?

2005-07-21 18:57:54 | JerzyN inne posty tego autora

Krysia Thompson napisał(a): > i potem masz te ziola i szczypiorek wszedzie, pospadane z deski > do krojenia, poprzyklejane do rak, noza...nozyczkami jest lepiej > > pierz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 80 ... 120 ... 126 . [ 127 ] . 128 ... 140 ... 180 ... 200