Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Vefour.PL" <v...@p...pl>
Znaleziono: 35 wiadomości





Re: Resztki z rosołu

2004-02-10 21:36:25 | Vefour.PL inne posty tego autora

On Mon, 9 Feb 2004 15:24:12 +0100, AniaM wrote: > Poradzcie co zrobic z resztkami z rosolu, tzn. wolowe + kura ? > Anna Wywal V. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: lasania2 :)

2004-02-14 20:32:01 | Vefour.PL inne posty tego autora

On Fri, 13 Feb 2004 23:49:41 -0000, Hanna Burdon wrote: >>> A po co w ogóle gotować ? >>> Wystarczy przecież ułożyć : beszamel >>> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Otwierać czerwone wino? Kiedy?

2004-02-14 20:40:41 | Vefour.PL inne posty tego autora

On Wed, 11 Feb 2004 10:11:27 +0100, Wladyslaw Los wrote: > 7-10 lat to dla większości win wytrawnych, także szlachetnych, to już > czas, kiedy ich jakość się pogarsza ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: W-wa - gdzie prawdziwe sery?

2004-02-14 20:41:43 | Vefour.PL inne posty tego autora

On Fri, 13 Feb 2004 22:27:59 +0100, Miranka wrote: > Czy ktoś z Was zna w Warszawie sklep, w którym można kupić oryginalne, > sprowadzane z Holandii sery żołte? Np. taką ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ser

2004-02-15 12:23:36 | Vefour.PL inne posty tego autora

On Sat, 14 Feb 2004 10:59:43 +0100, Ewa wrote: > poszukuję przepisu na ser zapiekany w panierce. Ma ktoś może takowy :) ?? > Podobno to jest pyszne i chciałabym spróbować. Sam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ser

2004-02-15 12:25:11 | Vefour.PL inne posty tego autora

On Sat, 14 Feb 2004 10:59:43 +0100, Ewa wrote: > poszukuję przepisu na ser zapiekany w panierce. Ma ktoś może takowy :) ?? > Podobno to jest pyszne i chciałabym spróbować. I ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gumiasta karkówka :-(

2004-02-24 08:29:24 | Vefour.PL inne posty tego autora

On Mon, 23 Feb 2004 15:08:38 +0100, Anna Ladorucka wrote: > Ja jeszcze krotko obsmazam na patelni, zeby bylo bardziej soczyste. > ???? Co ma soczystość z obsmażaniem ? Rozumiem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jakie wino pasuje do łosośa?

2004-02-24 08:29:52 | Vefour.PL inne posty tego autora

On Tue, 24 Feb 2004 04:30:27 GMT, Zbigniew Pieciul wrote: > Losos zazwyczaj przyrzadzny jest z dosc mocnymi przyprawiami lub > podawany w akompaniamencie dosc mocnych sosow, wiec w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ntg (pewnie)

2004-09-17 18:50:17 | Vefour.PL inne posty tego autora

Dnia Fri, 17 Sep 2004 19:45:42 +0200, qbs napisał(a): > ale nie wiem gdzie napisac, szukam szkoly wyzszej(?) zwiazanej z kierunkiem > ktory dalby mi jakies papiery na kucharza ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: risotto - przepis?

2004-09-18 10:16:51 | Vefour.PL inne posty tego autora

Dnia Sat, 18 Sep 2004 07:25:43 +0200, Wladyslaw Los napisał(a): > In article <cifvnf$3np$1@atlantis.news.tpi.pl>, "Ania" <a...@o...pl> > wrote: > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . 2 . [ 3 ] . 4