Szukana fraza: Autor: "maciej debski" <m...@s...killer>
Znaleziono: 68 wiadomości
2003-09-24 15:19:11 | maciej debski inne posty tego autora
Użytkownik "Magdalena Pomykalska" ... > Dębskiego Synu, oj nie łapiesz się do klasyfikacji świata według EuGeniusza. > A może inaczej, nie jesteś Dębski, a tylko ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czym nadziac canelloni?2003-09-25 11:51:56 | maciej debski inne posty tego autora
Użytkownik "Pedro" <p...@g...pl> napisał... > jak zrobic nadzienie do canneloni w oparciu o szpinak po prostu: szpinak dusisz na masle, solisz (sporo) + ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Nowa Kuchnia - spada liczba members2003-09-25 12:44:58 | maciej debski inne posty tego autora
Użytkownik "Vilar" <V...@o...pl> napisał... > Albo czegos nie rozumiem. hrehrehre. pff. pląk. mac. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [ot] do Eulalki2003-09-25 12:53:11 | maciej debski inne posty tego autora
Uszkodnik napisal ... > No to piszę. To ma być grupa dyskusyjna o sztuce kulinarnej, a nie rejestr > taniego żarcia. te tanie chwyty tez sobie wsadz. mac [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [OT] Re: Pudding2003-09-29 14:20:55 | maciej debski inne posty tego autora
Użytkownik "Magdalena Pomykalska" ... > [...bleble...] a potem damy ci się wypisać! - ale tupiemy... - powiedziala mrowka do slonia. mac. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pudding2003-09-29 14:22:58 | maciej debski inne posty tego autora
Użytkownik "Wladyslaw Los" ... > Czyli deser zawierajacy make lub inne produkty zbozowe, gotowany, > gotowany na parze lub pieczony. A etymologia slowa ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czym czuć tanie sery pleśniowe?2003-10-14 11:23:21 | maciej debski inne posty tego autora
Użytkownik "Grzegorz Janoszka" napisal ... > Mam pytanie odnośnie tanich serów pleśniowych, takich np. brie za 4zł > małe opakowanie. Wszystkie mi śmierdzą ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kasza gryczana na sypko - co robię źle?2003-10-22 09:08:27 | maciej debski inne posty tego autora
Użytkownik "Marudzik" <m...@g...pl> napisał... > Co zrobić, żeby była od razu na sypko, bez suszenia w piekarniku i > wcześniejszego smażenia? Może ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czy...2003-11-03 12:33:21 | maciej debski inne posty tego autora
Użytkownik "czytacz" <a...@o...pl> napisał... > Tempi oslactwo > To dobrze. zacznij sie dzudzu lepiej leczyc. mac. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
farsz z pierogow ruskich...2003-11-20 11:36:57 | maciej debski inne posty tego autora
czy ktos ma pomysl na to co mozna szybko i prosto zrobic z farszem do pierogow ruskich poza: - wlozeniem do pierogow - zrobieniem nalesnikow ruskich - zjedzeniem bez niczego i na zimno ;) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia