Szukana fraza: Autor: Magdalena Bassett <m...@w...net>
Znaleziono: 1970 wiadomości
2000-04-09 18:10:51 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Grzegorz Lewszyk wrote: > Fajnie Wam macie grila. Ja mieszkam malutkim mieszkamku wraz z dziecmi i nie > pracujaca zona. Milo jest poczytac o smacznych potrawach - ja to moge tylko ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gotowanie przed grilowaniem2000-04-09 20:25:08 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
"Stanis3aw" wrote: > > Podejrzewam,ze Magdalena zapomniala jak to na Gdanskiej > Starowce grilowala na balkonie.(no gdzie tam balkony). W Nowym Jorku, nie na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gotowanie przed grilowaniem2000-04-10 18:22:19 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
dzieciol wrote: > A gdzie takie mozna nabyc, bo te co sprzedaja w Nowym Yorku, > > >fakt-nie poludnie, przypominaja plot zwiniety w rulon. Nie chodzi o te plotowe zeberka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Przepis na wieprzowine.Bylo:Gotowanie przed grilowaniem2000-04-10 21:22:10 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Co do tych zeberek, czy taniej wieprzowiny, to przypomnial mi sie jeden przepis na slodko-kwasne zeberka, ktory robilam nagminnie w "biednych" czasach, bo szybko, duzo, tanio i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak przygotowac schab2000-04-11 15:36:46 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Agnieszka wrote: > Kupilam duuzy kawal schabu bez kosci i mam ochote zrobic z niego > "pieczen", ale zupelnie nie wiem jak. > Moze ktos z Was ma przepis dla ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Re :portobello2000-04-11 20:07:21 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Evajp wrote: > >jadalam te grzybki przyrzadzone przez innych, a teraz mam ochote > >przygotowac je sama, najprosciej jak sie da..czy mozna je usmazyc na > > mozna je ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Some like it hot. Bylo:ma3e conieco2000-04-11 20:13:12 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
> > > hm... moze macie jakies mile przepisy na ma3e conieco? :-) Dwa plastry macy, zolty ser pokrojony w plastry i posypany kminkiem pomiedzy nimi i zapieczone az ser plynny ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Tatar2000-04-12 18:31:02 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > Feliks <f...@p...net> wrote: > > > > > > > > > Zwrocono mi tu kiedys uwage zeby pisac poprawnie....wiec poprawnie ten ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gotowanie przed grilowaniem2000-04-12 18:37:31 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
> > > > Malo? Pochodzilem za tym dzisiaj. To tu nazywa sie 'short ribs' i > wolaja > > > > za funt cztery dolce z hakiem! Widac wolowina ci sie z wieprzowina ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: I'm back2000-04-13 03:07:52 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
> > > > P.s. Za indora dziekuje, ale chcialem cos bardziej "fancy". Jak ci sie chce bawic, to mozesz tak: Wyfiletowac indyka rozcinajac wzdluz plecow i wyjmujac ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia