Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: BBjk <b...@q...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Kody kulinarne

2007-09-24 11:51:28 | BBjk inne posty tego autora

Marcin E. Hamerla pisze: > Nie wiem dokladnie jak jest w UK, ale frytki w dzisiejszych czasach są > dżank fódem i wyksztalceni oraz dobrze zarabiajacy ludzie ich unikaja ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kody kulinarne

2007-09-24 12:53:21 | BBjk inne posty tego autora

Marcin E. Hamerla pisze: > Powiesz co jest nie tak w tym co napisalem? Właśnie widzę, że inni już Ci to szybciorkiem tłumaczą. To Twoje powtarzane "na fabryce" to taka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kody kulinarne

2007-09-24 14:12:40 | BBjk inne posty tego autora

Marcin E. Hamerla pisze: > Ale ze slowem korelacja spotkalas sie? a, gdzie tam! U nasz na fabryce tak uczenie siem nie gada, jak mamy wolnom chwile, czytamy se "pokryjomu" ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kody kulinarne

2007-09-29 12:40:47 | BBjk inne posty tego autora

itzhak pisze: > Bajarka podkarmia ham erl'a jusz nie bendem, pszePana. -- BBjk [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Polecicie dobry przepis na nalewkę z żurawin?

2007-10-23 19:38:10 | BBjk inne posty tego autora

Sweeroos pisze: > Piszę o miejscowościach na trasie Stalowa Wola - Biłgoraj. Właśnie w okolicach Biłgoraja (Dąbrowica?) byłam poczęstowana czymś, o czym piszesz. -- BBjk ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Rozmrażanie grzybów

2007-10-27 18:56:42 | BBjk inne posty tego autora

Tapta pisze: > Mam zamrożone maślaki (właściwie sos maślakowy). Postanowiłam je zużyc do > pierogów i żeby skrócic proces rozmrażania wrzuciłam do gara i zagotowałam. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co jecie 1 listopada?

2007-10-28 13:47:04 | BBjk inne posty tego autora

Aicha pisze: > To to samo co pańska skórka? A co jest to pańska skórka? Miodek turecki to takie pozlepiane bryłki, głównym składnikiem jest chyba skarmelizowany cukier ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Eksperyment mój dzisiejszy

2007-11-04 12:24:48 | BBjk inne posty tego autora

@nn pisze: > > Mnie swego czasu bawił a ponieważ byłam w doskonałym nastroju pisząc > pierwszego w tym wątku posta, wydawało mi się że będzie zabawnie z > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: na dalekiej Ukrainie

2008-02-05 08:58:25 | Bbjk inne posty tego autora

Jacek Ostaszewski pisze: > Do pobaczenja! W marcu na Ukrainie? Trasę planujemy przez Mołdawię. Dzięki! Nastawiam sie na lokalne knajpki, nie dla turystów, za to pełna ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: wystroj kuchni...

2008-03-28 07:52:24 | Bbjk inne posty tego autora

Jenni pisze: > znalazlam fajny plakat do kuchni, i cos mozna sie zawsze nauczyc o > serach , przynajmniej ich nazwy hihihi :)) > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 5 . [ 6 ] . 7 ... 20 ... 60 ... 200