Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: BBjk <b...@q...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Kuchnia pana Kleksa.

2012-01-10 06:47:23 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-01-09 23:27, XL pisze: > Wiecej: > http://www.eioba.pl/a/1zn/dlaczego-frytki-mcd onalds- sa-tak-smaczne#ixzz1j0D6T2KF > (...) > Już sam początek utrzymany w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia pana Kleksa.

2012-01-11 07:04:59 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-01-10 21:37, XL pisze: >> (nawet na >> Allegro nie kupuję u sprzedawców sadzących byki, uważając, że jakość >> transakcji będzie analogiczna z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia pana Kleksa.

2012-01-11 07:11:58 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-01-11 01:13, Aicha pisze: > A tu coś dla wielbicieli smakowitej karrrrkóweczki - szczepionki > zwierzętom podaje się w kark - oto przykład: > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia pana Kleksa.

2012-01-11 10:27:11 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-01-11 11:10, XL pisze: >> Coraz bardziej się skłaniam ku temu, by nie jeść mięsa, już wieprzowiny >> niemal nie jadamy od kilku lat (chyba, że u kogoś, gdy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia pana Kleksa.

2012-01-11 11:02:31 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-01-11 11:51, J-23 pisze: > "TO" jest smaczne, pozywne, zdrowe i nietuczace... a co wazniejsze > malo absorbujace A co "TO" jest? -- Bbjk [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia pana Kleksa.

2012-01-11 16:48:09 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-01-11 15:26, J-23 pisze: > szesc (po trzy na glowe) b.duzych pieczarek pokrojonych w grube > plastry. wazne zeby nie moczyc ich w wodzie a jedynie oczyscic mokra > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia pana Kleksa.

2012-01-11 19:10:33 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-01-11 20:05, XL pisze: > > ...np ostatnio z tym protekcjonalnym tonem To Twoje odczucie, ja się nie czułam protekcjonalnie. a propos "dobrej oliwy" - a ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia pana Kleksa.

2012-01-12 07:09:21 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-01-11 21:59, medea pisze: >> Ważne, by owoców morza nie dusić/smażyć za długo, bo twardnieją i by >> oliwa była jak najlepsza, świeża i aromatyczna. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: O zachowaniu się przy stole

2012-01-16 10:57:25 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-01-16 11:42, medea pisze: > Wyobraźcie sobie taką sytuację: oficjalna kolacja w restauracji na > kilkanaście osób. Restauracja nie bardzo ekskluzywna, ale też nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: O zachowaniu się przy stole

2012-01-16 11:30:10 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-01-16 12:18, Zenek pisze: > To chyba byla jakas jadlodajnia bo w restauracji z takim menu nie > wyobrazam sobie zeby jesc na kolanie takie wykwintne danie. No, ale Ewa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 19 . [ 20 ] . 21 ... 30 ... 70 ... 200