Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: z...@o...pl (Monika Zarczuk)
Znaleziono: 257 wiadomości





Re: co nowego???

2003-06-09 12:41:48 | Monika Zarczuk inne posty tego autora

> Witaj > Proponowałabym strogonowa, mogę Ci podać przepis ale mam go w domu. Jeśli > masz pod ręką nową kuchnię polska to tam jest fajny przepis zawsze z niego > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Nikt tak nie pieprzy, jak Czapla/Re: [Mam] "swojska" wo3owina. I co dalej?

2003-10-10 23:09:24 | Monika Zarczuk inne posty tego autora

> > Pierwszy raz słyszę o chrzanie doprawionym frytkami > > > + czerwone wino > > p o e z j a !!! :-))) > > > I szwiece! > > > Po takim opisie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Znow kurki, na szczescie

2003-10-13 15:19:55 | Monika Zarczuk inne posty tego autora

A jak można ich użyć do pieczeni i do jakiej konkretnie? M ----- Original Message ----- From: "Magdalena Bassett" <m...@o...com> To ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przepis na zeberka z kapusta kiszona?

2003-10-13 15:33:55 | Monika Zarczuk inne posty tego autora

A ja też poproszę o ten przepis! Bardzo ładnie proszę! ----- Original Message ----- From: "Kinga Macyszyn" <k...@g...pl> To ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przeboje ziemniaczane.

2003-10-14 09:10:04 | Monika Zarczuk inne posty tego autora

> > moj zelazny cheese and onion pie... > > dowolna ilosc ziemniakow ugotowac. pokroic cebuli - ile sie chce > - lubisz malo - to malo, Ale jak ja kroic, w plasterki ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przebioe z miesa mielonego

2003-10-14 16:36:58 | Monika Zarczuk inne posty tego autora

A czy można wiedzieć jak nadziewa się cebulę? Czy ją się zapieka z tym mięsem? Proszę o kilka wskazówek praktycznych M ----- Original Message ----- From: "Dorunia" ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przebioe z miesa mielonego

2003-10-14 16:40:38 | Monika Zarczuk inne posty tego autora

Ja bardzo poproszę o te przepisy na klopsy Może być nawet jutro. Jak Ci wygodniej. M ----- Original Message ----- From: "Beata" <b...@p...onet.pl> To ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wszystko o śmietanie-pytanie

2003-10-14 22:45:35 | Monika Zarczuk inne posty tego autora

Bardzo dziękuję, a czy śmietanka jest rzadsza od śmietany, czy na to też nie ma reguły? Czy 12 jest rzadsza od 16? a 16 od 30? troch to skomplikowane zaiste. ----- Original Message ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tort kokosowy - szukam, szukam

2003-10-15 12:28:15 | Monika Zarczuk inne posty tego autora

> > No to tu pasowalby chyba francuski mus au chocolate. Przepis mniej > typowy, bo zadnego cukru, zadnego dodatku tluszczu: > > 3 tabliczki czekolady gorzkiej (jak ma byc ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pytanie - Bigos nietypowy

2003-10-19 12:21:49 | Monika Zarczuk inne posty tego autora

A tu mam przepis na taki bigosik Współczesny bigos znakomity Stopień trudności: 2 Koszt: 3 Czas: 4 godziny i 30 minut Przygotowanie: 1 godzina Gotowanie: 3 godziny i 30 minut ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 23 . [ 24 ] . 25 . 26