Szukana fraza: Autor: "Aretkka" <a...@p...onet.pl>
Znaleziono: 621 wiadomości
2004-05-30 12:43:50 | Aretkka inne posty tego autora
> W programie kulinarnym robiono torcik Malakow. Google go nie znalazły > ponieważ należało wpisać: Tort Malakoff > Może ktoś zapamiętał? > > Torcik Malakow. > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Torcik Malakoff2004-05-30 18:55:23 | Aretkka inne posty tego autora
> A i po tej drugiej nazwie - przepisu ani śladu. > > Faktycznie, jest tylko jakiś drobny ślad, hotel we Wrocławiu proponuje tort Malakoff w kontekście kuchni rosyjskiej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Może ktoś był2004-06-01 12:50:45 | Aretkka inne posty tego autora
> na Mazurach kaszubach juracie etc. > w jakimś miłym miejscu może być gosp. agroturystyczne lub co innego byle > cicho pięknie no niecie o co chodzi może jakiś namiar bo mi ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: przepis na tuszki z flądry2004-06-02 06:26:27 | Aretkka inne posty tego autora
> > > > filety z fladry mozna zapiec w smietanie. > Chcesz przepis? Bardzo proszę o przepis, z góry dzięki. Areta > > -- Wysłano z serwisu OnetNiusy: ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Seler-surówka2004-06-02 17:16:26 | Aretkka inne posty tego autora
> > > > > Surówka młodości: > 200 g ogórków kiszonych > 200 g słodkich jabłek > 200 g selera > 5 g orzechów laskowych (ja daje wiecej) lub oleju > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [jak?] żołądki w sosie musztardowo-koperkowym2004-06-04 15:53:46 | Aretkka inne posty tego autora
> > Ewentualnie co można dorzucić do żołądków drobiowych uduszonych z cebulką? > > Ewentualnie do żołądków można dorzucić: kilka ząbków czosnku + płaska ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: glutaminian sodu2004-06-05 15:58:46 | Aretkka inne posty tego autora
> > Gdybym nie był żonaty, to właśnie z Tobą wziąbym ślub. Do grobowej... :-) > > waldek > === > Miło słyszeć (czytać), ( sponsowiałam), ale.... nie wiem co ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kotlety z mortadeli?2004-06-06 16:11:34 | Aretkka inne posty tego autora
> Witam > > - wlasnie nabylem ladna mortadele :) i chcialbym zeby ktos mi pomogl i > powiedzial w jaki sposob mam z tego usmazyc kotlety - tzn. chce takie zwykle > kotleciki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: mąka z pszenicy durum?2004-06-06 18:12:56 | Aretkka inne posty tego autora
> > A nie wystarczy mąka z pełnego przemiału? ja takiej uzywam. jest to maka > ciemna, nie przerobiona. > monika > > Użytkownik "Gusiek" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kotlety z mortadeli?2004-06-07 10:24:33 | Aretkka inne posty tego autora
> > > Wariant 4 > Pokroic mortadele w slupki, podsmazyc na patelni z dodatkiem oleju, soli, > pieprzu i duzej ilosci majeranku. Dodac 1-2 lyzki rodzynek, obrane i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia