Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Krycha <k...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1715 wiadomości





Re: kiermasz

2013-12-02 09:36:08 | Krycha inne posty tego autora

W dniu 2013-12-01 20:04, jadwiga pisze: > Kiermasz > Świąteczny > Poczuj magię > Świąt > > http://cross-stitch-haft-i-inne.blogspot.com/ Ciekawe prace, gratuluję ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.robotki-reczne

ocet winny mętny

2013-10-14 21:23:26 | Krycha inne posty tego autora

Zrobiłam ocet winny ze skórek i gniazd nasiennych jabłek oraz pigwy. W słoiku 3/4 litra i po 2 tygodniach zlałam. Wg. mnie fermentacja zakończyła się. Pachnie octem, ale płyn jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ocet winny mętny

2013-10-15 20:51:20 | Krycha inne posty tego autora

W dniu 2013-10-14 23:34, Ikselka pisze: (...) > Sklarować można (tak myślę) podobnie jak wino - środkiem do klarowania. O > ile oczywiście Twój ocet poza tym, ze jest mętny ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Do czego zlać nalewkę?

2013-11-25 23:40:57 | Krycha inne posty tego autora

W dniu 2013-11-22 15:15, FEniks pisze: (...) > No dobrze, to zleję i zobaczę, co tam z tymi owocami się porobiło. Albo > pójdą do deserów, albo do wódki (choć tej raczej nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Do czego zlać nalewkę?

2013-11-26 21:19:40 | Krycha inne posty tego autora

W dniu 2013-11-26 19:52, FEniks pisze: > W dniu 2013-11-26 18:53, krys pisze: (...) > > Mądry Polak po szkodzie. ;) Ale jest nauka na przyszłość. Krycha. -- ,,Polak, jak mu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Do czego zlać nalewkę?

2013-11-26 21:21:24 | Krycha inne posty tego autora

W dniu 2013-11-26 16:05, FEniks pisze: (...) > No niestety, szyjka w butli okazała się tak wąska, że maliny rozpadały > się, kiedy je stamtąd wygrzebywałam. W takim stanie nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

chleb orkiszowy

2014-01-24 22:36:41 | Krycha inne posty tego autora

Hej, piekłam dziś chleb orkiszowy i wg mojego przepisu radzą piec w temperaturze 220-230 st. C. W tej temp. nie ma mowy, aby ciasto (w formie) w piekarniku jeszcze podniosło się. Czy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kapusta zasmażana.

2014-01-27 23:05:09 | Krycha inne posty tego autora

W dniu 2014-01-26 11:15, Ikselka pisze: > Dnia Sun, 26 Jan 2014 00:15:06 +0100, Paulinka napisał(a): > >> Mama też kisi, mam zapasy w słoikach. W zeszłym roku przyjechałam, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

co na podłogę balkonu

2013-08-30 09:53:28 | Krycha inne posty tego autora

Witam. Czeka mnie konserwacja balkonu blokowego. Czas zeszlifować starą farbę z listew metalowych i pomalować na nowo. Zeszlifować zabrudzoną zaprawę podłogę. I co dać na tę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.dom

Re: co na podłogę balkonu

2013-09-06 23:36:50 | Krycha inne posty tego autora

W dniu 2013-09-06 13:43, Przesmiewca pisze: (...) > > Szukaj pod haslem Sikafloor. Ciekawy produkt. Tylko duże opakowania i z tego powodu drogie jak na moje 2 m2 balkonu. Ale może ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.dom

strony : 1 ... 10 ... 21 . [ 22 ] . 23 ... 30 ... 70 ... 172