Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@h...people.pl>
Znaleziono: 552 wiadomości





Re: Jak ugotować?

2007-11-29 09:24:17 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

wolim wrote: (...) > Problem z kostkami na tej grupie jest taki, że jest tu kilku "purystów > kuchennych", którzy używanie kostek, czy w ogóle chodzenie na łatwiznę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak ugotowac?

2007-11-29 09:42:44 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

yapann wrote: > zawsze zastanawiałam sie, po co się cebulę do zupy opala /przysmaża > MSZ tylko do rosołu - ładniejszy kolor ma (znaczy ten rosół, nie cebula :)) i goryczka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak ugotować?

2007-11-29 14:52:53 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Roman Rumpel wrote: > Wiesz co Sławku, a ja wprost uwielbiam gutaminian - bo jest go najwięcej > w tym co m. in.najbardziej lubię: w parmezanie i w suszonych pomidorach > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak ugotowac?

2007-11-30 08:49:47 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

lemonka wrote: (...) > koncentrat pomidorowy dodawać do gara po > zgaszeniu ognia pod kotłem (nie gotować). A ten koncetrat nie przeszedł już przy stawaniu się koncentratem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak ugotować?

2007-11-30 11:38:58 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Wladyslaw Los wrote: > Zrozumiałem. Uważasz, że jeżeli ktoś nie będzie dodawać do potraw kostek > rosołowych, natomiast będzie dodawał do potraw "same przyprawy we ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak ugotować?

2007-11-30 12:31:49 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

wolim wrote: > Liczysz na to, że ktoś Ci zdalnie przez internet postawi diagnozę i powie, > na co jesteś uczulona? :) > Nie :) Bardziej na to, że jak ktoś takie zupki ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak ugotować?

2007-11-30 15:07:04 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Dominik Jan Domin wrote: > Nie jest sztuką rezygnowac ze wszystkiego, tylko rezygnować ztego, co ci > szkodzi. Czy fakt, ze gluten jest dla pewnej częsci osób alergenem, > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak ugotować?

2007-11-30 20:33:51 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Użytkownik Dominik Jan Domin napisał: (...) > A co w pszenicy? Bo jeśli gluten, to on występuje też w życie, > jęczmieniu i owsie. Odpada zatem piwo, wiele wędlin (kasza ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Problem z kurami nioskami

2007-12-03 08:32:56 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Marcin wrote: (...) > Mam okolo 10 niosek i jedna z nich (albo nawet kilka z nich) zaraz po > zniesieniu jaja rozbija je i zjada. Czy mozna jakos temu zaradzic? Nie > chodzi mi o ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.ogrody

Re: Ponad 50000 użytkowników w serwisie TaBaza !

2007-12-04 08:38:44 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Jacek Gucio wrote: (...) > To się robi kupa luda rządna wiedzy ogrodniczej. > Problem w tym, żeby wiedzieli, że jest taki serwis :-) > I myślisz, że ta kupa luda nie zna ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.ogrody

strony : 1 ... 40 ... 51 . [ 52 ] . 53 ... 56