Szukana fraza: Autor: clafoutis <c...@i...pl>
Znaleziono: 160 wiadomości
2006-08-05 18:35:46 | clafoutis inne posty tego autora
witam, najprościej zmieszaj jedną cześć maślanki z dwoma częściami śmietany 30 % lub 36% i pozostaw w cieple na kilka kilkanaście godzin i już. to ziepło to jakieś 30% piotr ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sprawa golonki2006-08-10 08:51:36 | clafoutis inne posty tego autora
>>He..he, kiedy pierwszy raz peklowano nie s"yszano jeszcze o magisterium z >>chemii oraz o bakteriach. > > > To sa wiadomoEci na poziomie szko?y ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sprawa golonki2006-08-10 08:53:47 | clafoutis inne posty tego autora
no właśnie uprzedziłeś mnie z tym linkiem . pozdro piotr p.s. tak już na marginesie nazywał sie jak nazywał ale czy ta wersja Peklowania bez użycia saletry nie wydaje sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: marzy mi sie taki tort...2006-09-21 07:14:50 | clafoutis inne posty tego autora
ato chyba black forrest gateau. a ja zapodam najprostszy jaki znam krem czekoladowy. biszkopt możesz nasączyć czymkolwiek co ci przyjdzie do głowy wiśnie np. w całości dodać ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: marzy mi sie taki tort...2006-09-21 11:27:13 | clafoutis inne posty tego autora
witam, nie było mnie w kraju 40 dni qwa zapomniałem już o takich egzemplarzach jak w los i innych poprawiaczach i tylko coś postanowiłem napisac notabene w/g mnie jeden z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: marzy mi sie taki tort...2006-09-21 19:39:11 | clafoutis inne posty tego autora
ciągle mieszając. piotr [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
krem czekoladowy2006-10-27 08:23:47 | clafoutis inne posty tego autora
witam, kiedyś zapodałem przepisik na krem czekoladowy do torta i chciałbym usłyszeć opinie tych którzy go wypróbowali . było jak pamiętam wiele uwag dot. stylu pisania a jakos ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pory w beszamelu2006-10-27 09:36:33 | clafoutis inne posty tego autora
witam, jeśli spróbujesz zrobić po prostu sos śmietanowy na szalotce odrobinie białego wina z lekkim dodatkiem masła będzie o niebo lepiej . musisz pamiętać o tym że beszamel to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: krem czekoladowy2006-10-27 09:41:44 | clafoutis inne posty tego autora
hania jakos nie zauważyłem twoich postów pierwszy na jaki natrafiłem jest z wrzesnia tego roku mogę więc założyc że jestes nowym użytkownikiem mniejsza o tresć tych postów ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: krem czekoladowy2006-10-27 11:25:52 | clafoutis inne posty tego autora
zaczynam podejrzewać że dawno nie miałaś normalnego seksui stąd to twoje rozdrażnienie jeśli mimo to masz jakiegoś faceta to mu współczuję. piotr [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia