Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2003-07-17 10:42:25 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
"Joanna Duszczyńska" wrote: > > mam całą (prawie całą) butelkę eierkoniaku, samego nikt nie chce wypić, > jako > > dodatek do lodów już się troszkę ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ciasto na ostro2003-07-17 11:53:03 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
sMOCZYCA wrote: > =============== > Mam ogromną ochotę na coś dobrego, co można zjeść zimne i ciepłe. > I nie wiem co zrobić - wymyśliłam że może jakieś ciasto typu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kuchnia - moderowana?2003-07-17 11:55:38 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > napaslam cholere, napaslam ;))) i zabrala wor zarcia, choc > podejrzewam, ze wszystko pozarla, bo to wazy z tone ;)))) Kazdy pretekst do jedzenia jest dobry ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kuchnia - moderowana?2003-07-17 11:57:32 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > >> >Jezeli kogos to bawi... Pisac kazdy moze, troche lepiej lub gorzej ;-) > >> >BTW, spójrz na subject. Moderowana kuchnia skojarzyla mi ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: o maśle, margarynie, ciastach i tortach... [Było: Re: CO TU SIĘ WYPRAWIA?]2003-07-18 08:13:06 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Joanna Duszczynska wrote: > > Ty mnie torturujesz z musu czy przyjemnosci...akurat nie mam jak > > wyskoczyc i kupowac boczek. oraz kminek, ktory wyszedl a bardzo > > mi ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nadziewana kaczka2003-07-18 08:17:35 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
gdaMa wrote: > Ewa (siostra Ani) N. wrote: > > - jablkami z majerankiem (toto lubia Ewcie) > my też lubimy...:-) > można też pomarańczami (jadłam, bardzo dobre było... ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dekoracje z porzeczek ?2003-07-18 11:05:01 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Maciej wrote: > Musze cos powiedziec. > Zrobilem tak i porzeczka sie rozpaplała... > Co zle zrobilem? > Moze za bardzo dojzale byly Może. Może pasteryzowales za dlugo, tzn. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Duszone kapelusze z borowików2003-07-21 11:51:55 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > (...) > > Pewnie wyjd? na trolla, ale co jest w tym czosnku oczywistego??? > > Ty trollu, Ty! > > ano czosnek pasuje wielu osobom do grzybow ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Duszone kapelusze z borowików2003-07-22 09:33:01 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > >No to ja tez troll - bo zupelnie nie. Zapiekanke z borowików albo > >nawet podgrzybków zrobilabym przekladajac ja warstwami cebuli. > >Szkoda ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bazylia2003-07-29 11:38:01 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Barbara Czaplicka wrote: > Z ta ciemnolistna zetknelam sie w Stawropolu [prawie Kaukaz] na targu.. sprzedawana byla w peczkach, tak jak nasza pietrudszka czy > koperek... Rośnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia