Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: cef <c...@i...pl>
Znaleziono: 362 wiadomości





Re: Ślepa polędwica

2014-04-20 15:07:06 | cef inne posty tego autora

W dniu 2014-04-20 10:43, s...@g...com pisze: >>> Zrobię eksperyment: >> >> Skoro już Ci proponują 4-5 godzin duszenia, to może sous-vide? >> > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jaka marynata do karkówki z grilla?

2014-05-01 08:56:06 | cef inne posty tego autora

W dniu 2014-05-01 08:46, krys pisze: > boczek w marynacie z resztki sosu Salsa Hot Dip El > Tequito, który został dziecku po zjedzeniu czipsów, sosu sojowego, czosnku, > chili, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jaka marynata do karkówki z grilla?

2014-05-01 11:52:35 | cef inne posty tego autora

W dniu 2014-05-01 10:24, Qrczak pisze: >> Spirytusu bym dziecku nie polecał. > > Bo tego spirytusu to zostaje w boczku moc wielka, taaa... Raczej chodziło mi o ten zestaw, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Napaliłam dziś...

2014-07-12 13:05:01 | cef inne posty tego autora

W dniu 2014-07-11 22:06, Ikselka pisze: > ...pod fajerkami i pasztety krĂłlicze właśnie z piekarnika wyjadą za chwilę, > a na ich miejsce wstawię ciasto kruche - no ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jakie przyzwoite wino z dyskontu?

2014-08-09 12:58:24 | cef inne posty tego autora

W dniu 2014-08-09 12:47, Witek Jakubowski pisze: > - generalnie po jakieś 26-28, ale co jakiś czas (ostatnio w zeszłym > tygodniu) jest w promocji - około 13-14 zł za ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Paluchy w jedzeniu.

2014-10-12 09:27:12 | cef inne posty tego autora

W dniu 2014-10-11 o 13:47, czeremcha pisze: > Chciałabym, żeby raz pokazali, że potrafią tak samo nałożyć i ułożyć potrawę korzystając ze sztućców... Może w tym problem? ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jakie jabłka to racuchów

2014-10-30 23:29:48 | cef inne posty tego autora

W dniu 2014-10-30 o 11:13, Niktnaprawde Nobodyreally pisze: > Jakie gatunki jabłek nadają się do racuchów? Oprócz antonówki i renety. Przypuszczam, że powinne być kwaskowate i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Obiad zapińdźzłoty :-)

2014-11-01 23:04:49 | cef inne posty tego autora

W dniu 2014-11-01 o 20:14, wolim pisze: >> Amielona jeszcze tańsza, ale w mielonej jest tylko 80% wołowiny >> (poza tym soja i inne jej podobne, nazywa się formalnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomysły na wołowinę

2014-11-19 16:13:48 | cef inne posty tego autora

W dniu 2014-11-19 o 15:35, Jarosław Sokołowski pisze: >> Nie, jeszcze nie zjadła. Na razie wół wylądował w zamrażalniku >> i czeka na swoją kolejkę. > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomysły na wołowinę

2014-11-19 17:55:39 | cef inne posty tego autora

W dniu 2014-11-19 o 16:19, FEniks pisze: > Naprawdę ładną wołowinę nie tak łatwo upolować. Poza tym - jak się > kupuje oczami, bez głowy, to potem tak to się kończy. Ja ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 18 . [ 19 ] . 20 ... 30 ... 37