Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Shrek <j...@p...onet.pl>
Znaleziono: 345 wiadomości





Re: Zamarynowałem imbir. Kiedy można go otworzyć?

2004-07-26 11:56:15 | Shrek inne posty tego autora

flower wrote: > Po przeczytaniu kilku zachęt spróbowałem zamarynowac imbir. Włożyłem go > do słoika 4 lipca. Kiedy będzie gotowy? Nie wiem jak go zamarynowales. Jesli w/g ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zamarynowałem imbir. Kiedy można go otworzyć?

2004-07-26 12:04:55 | Shrek inne posty tego autora

> nie praktykowalem tego jeszcze, ale czytalem gdzies, ze tak dopiero po > drugim miesiacu jest zjadliwy wczesniej zbyt ostry Rzecz gustu ;) > a powiedz jak marynowales ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zamarynowałem imbir. Kiedy można go otworzyć?

2004-07-26 16:59:48 | Shrek inne posty tego autora

> duze dzieki za wyczerpujace wskazowki :) Nie ma za co. Odpowiedz byla prawde powiedziawszy troche "na szybko" i wcale nie jest wyczerpujaca. > a poniewaz, jak sadze, mam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zamarynowałem imbir. Kiedy można go otworzyć?

2004-07-27 09:38:47 | Shrek inne posty tego autora

> Wtrace sie, bo mam jeszcze pytanie co do samego imbiru: czy to wazne, > czy bedzie w plasterkach, czy w cienkich paskach? Imbir jest dosyc twardy. Jesli nie pokroisz go naprawde ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: chorwackie jadlo

2004-07-28 22:17:29 | Shrek inne posty tego autora

> Szynka Prsut i prawdziwe melony (nie ten ..... z shitmarketu). > Do tego buklaczek schlodzonego, bialego wina i nic wiecej ;) Well... Moim zdaniem bardzo dobre jest tez czerwone ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kokos.

2004-08-01 21:06:12 | Shrek inne posty tego autora

> Gwoli scislosci... w orzechu kokosowym nie ma "mleczka" :) > Uznaje blad ;) Niestety niewiele poradze na to, ze u mnie sie w rodzinie zawsze to tak nazywalo. W kazdym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jakie noże, jakie garnki

2004-08-05 14:54:46 | Shrek inne posty tego autora

> Hmmm, nie slyszalem o nozach, ktore wytrzymaja zmywarke i wciaz beda > ostre. Sorki, ale ... powiedzmy oglednie ze nie bardzo moge zrozumiec co masz na mysli... No, moze jakies ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Noze japonskie - gdzie?

2004-10-18 16:43:59 | Shrek inne posty tego autora

plitkin wrote: > Ludziska - gdzie w Wa-wie albo w internecie bede mogl kupic japonskie noze > kuchenne znanych dobrych firm? Bo z dobrych europejskich znalazlem tylko > Victorinox ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Noze japonskie - gdzie?

2004-10-18 21:04:49 | Shrek inne posty tego autora

plitkin wrote: > Senx za infe. Nie ma problemu. > Dzisiaj znalazlem w Megapunkcie (akurat w CH Wilenska) japonskie noze - > jak z daleka zobaczylem, myslalem, ze zwariuje ze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Imbir

2004-10-18 21:20:18 | Shrek inne posty tego autora

monia wrote: > czesc, > mam pytanko dotyczace korzenia imbiru.. co z tym mozna > zrobic? czy mozna to jakos ususzyc aby zatrzymac cos na > pozniej? > > Imbir jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 20 ... 28 . [ 29 ] . 30 ... 35