Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: BasiaBjk <b...@q...pl>
Znaleziono: 567 wiadomości





Re: co to jest burgur

2004-01-04 20:52:55 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik Ewa (siostra Ani) N. napisał: >>>To jest bulghour / boulghour, rodzaj kaszy z pszenicy >> > >>A czy to się czymś różni od kaszy kus-kus ? > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Strudel

2004-01-05 09:14:25 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik Renia napisał: >>Ja daję ocet na krople :) > A ja miałam w przepisie "trochę octu" no to chlapnęłam tak z ręką na sercu > to nawet troszeczkę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Prasówka

2004-01-05 09:51:12 | BasiaBjk inne posty tego autora

W dzisiejszym Dużym Formacie dość ciekawy artykuł Leszka K. Talki o showmanach kuchennych - w Anglii. W wersji elektronicznej: http://www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34471,183924 0.html ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: WRACAJCIE!

2004-01-05 10:05:18 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik Wladyslaw Los napisał: > Myślicie, że naprawdę tak się tak wszyscy kochają i wcale, wcale nie > kłócą? ;-))) Naprawdę Cię to interesuje? ;) Bo mnie - wcale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co się tutaj porobi ło??

2004-01-05 11:15:26 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik Waldemar Krzok napisał: >>>> 3. Jesteś taki, jak ten plutonowy z kawału: jesteście jak dzieci, tylko >>>> k__wy i alkohol w głowie (to apropos ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: WRACAJCIE!

2004-01-05 11:23:26 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik Wladyslaw Los napisał: > (Owszem > jest kłopot z Magdą Bassett, ewentualnie innych narażonych na > huraganowy ogień dżdżownicy, ale może dżdżownica też ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak doprawic żurek z torebki aby pozbyc sie tego smaku :/

2004-01-05 11:38:52 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik Kinga Macyszyn napisał: > Polecam jednak mimo wszystko gotowe zakwasy z butelki - IMHO chyba mniej > jest w nich chemii. Dlaczego z butelki? :) Bardzo łatwo się kisi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: WRACAJCIE!

2004-01-05 12:00:55 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik Wladyslaw Los napisał: >>>(Owszem >>>jest kłopot z Magdą Bassett, ewentualnie innych narażonych na >>>huraganowy ogień dżdżownicy, ale może ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak doprawic żurek z torebki aby pozbyc sie tego smaku :/

2004-01-05 12:09:48 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik Marcin E. Hamerla napisał: > Az tydzien? Az 20dkg??? W Czwie Co to jest Czwa? >robi sie tak, ze do sloiczka > ("brudnego" poprzednim kiszeniem) wsypuje ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Duszone zeberka

2004-01-05 15:27:54 | BasiaBjk inne posty tego autora

Użytkownik Trepczyk Stanislaw napisał: > Po kilku godzinach przygotowane porcje zeberek wzuce na rozgrzana patelnie z > odrobina oleju i podsmaze jakes 2 - 3 minute aby sie ladnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 . [ 11 ] . 12 ... 20 ... 57