Szukana fraza: Autor: "Wojti" <j...@w...pl>
Znaleziono: 214 wiadomości
2004-01-26 21:15:03 | Wojti inne posty tego autora
Oooo widzę, że ktoś w Auchan pracował. Hi hi hi Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Jak załozyć związki zawodowe w hiperamrkecie ?2004-02-04 01:24:51 | Wojti inne posty tego autora
Wiem że nie jest to ta grupa, ale może pomożecie merytorycznie? Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ostre przyprawy = pytanie2004-02-04 01:32:10 | Wojti inne posty tego autora
Znajdziesz spokojnie ostre papryczki -! swieze ! na dziale warzywa w Tesco w Krakowie Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: naleśniki przywierajace do patelni...2004-02-04 01:35:19 | Wojti inne posty tego autora
Co do mąki to prawda. Należy napowietrzyć mąkę cedząc ją przez sitko. Oprócz tego łyżka oleju lub masła nie zaszkodzi. To drugie daje ładny efekt przy smażeniu. Pozdrawiam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Moje pierogi sie zlepiaja2004-02-06 19:25:29 | Wojti inne posty tego autora
Użyj białka z jajek. Powinno zadziałać. Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: szukam marynaty do mięs....2004-02-12 00:19:20 | Wojti inne posty tego autora
Co chcesz marynować? Mięso na obiad czy szynkę do wędzenia? A może coś w zalewie octowej? Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: placep po węgiersku2004-02-12 00:31:30 | Wojti inne posty tego autora
Prosta sprawa. Robisz placki ziemniaczane. Duże. Na całą patelnię. Aby ci się nie łamały dodaj mąki ziemniaczanej. Do tego gulasz z wołowiny, kwaśna śmnietana i hajda, Polak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Chateaubriand- nie walentynki ;-)2004-02-12 00:36:15 | Wojti inne posty tego autora
Może się wymądrzam trochę, ale ta część polędwicy jest niedostępna w sklepach jako taka.Bedziesz marnować tyle polędwicy aby wykroić 3 cm kawałek mięsa? Podpowiem. Resztę ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zagadka2004-02-12 00:38:30 | Wojti inne posty tego autora
Jestem po b. dużym wrażeniem. Jakbyś nie wiedziała zapytaj się autora strony. Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Relacja na żywo - pieczenie mięsa w 80C [1]2004-02-29 23:11:26 | Wojti inne posty tego autora
Brawo.Waldek zrobił rzecz fenomenalną.Zrobił coś co powinno się robić tak jak należy. W/g badań wszystkie mięsa powinny byc pieczone w temp ok 80oC.Tak tak to nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia