Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Wojti" <j...@w...pl>
Znaleziono: 214 wiadomości





Re: Sposób na kurczaka

2004-01-26 21:15:03 | Wojti inne posty tego autora

Oooo widzę, że ktoś w Auchan pracował. Hi hi hi Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Jak załozyć związki zawodowe w hiperamrkecie ?

2004-02-04 01:24:51 | Wojti inne posty tego autora

Wiem że nie jest to ta grupa, ale może pomożecie merytorycznie? Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ostre przyprawy = pytanie

2004-02-04 01:32:10 | Wojti inne posty tego autora

Znajdziesz spokojnie ostre papryczki -! swieze ! na dziale warzywa w Tesco w Krakowie Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: naleśniki przywierajace do patelni...

2004-02-04 01:35:19 | Wojti inne posty tego autora

Co do mąki to prawda. Należy napowietrzyć mąkę cedząc ją przez sitko. Oprócz tego łyżka oleju lub masła nie zaszkodzi. To drugie daje ładny efekt przy smażeniu. Pozdrawiam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Moje pierogi sie zlepiaja

2004-02-06 19:25:29 | Wojti inne posty tego autora

Użyj białka z jajek. Powinno zadziałać. Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: szukam marynaty do mięs....

2004-02-12 00:19:20 | Wojti inne posty tego autora

Co chcesz marynować? Mięso na obiad czy szynkę do wędzenia? A może coś w zalewie octowej? Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: placep po węgiersku

2004-02-12 00:31:30 | Wojti inne posty tego autora

Prosta sprawa. Robisz placki ziemniaczane. Duże. Na całą patelnię. Aby ci się nie łamały dodaj mąki ziemniaczanej. Do tego gulasz z wołowiny, kwaśna śmnietana i hajda, Polak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chateaubriand- nie walentynki ;-)

2004-02-12 00:36:15 | Wojti inne posty tego autora

Może się wymądrzam trochę, ale ta część polędwicy jest niedostępna w sklepach jako taka.Bedziesz marnować tyle polędwicy aby wykroić 3 cm kawałek mięsa? Podpowiem. Resztę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zagadka

2004-02-12 00:38:30 | Wojti inne posty tego autora

Jestem po b. dużym wrażeniem. Jakbyś nie wiedziała zapytaj się autora strony. Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Relacja na żywo - pieczenie mięsa w 80C [1]

2004-02-29 23:11:26 | Wojti inne posty tego autora

Brawo.Waldek zrobił rzecz fenomenalną.Zrobił coś co powinno się robić tak jak należy. W/g badań wszystkie mięsa powinny byc pieczone w temp ok 80oC.Tak tak to nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 7 . [ 8 ] . 9 ... 20 ... 22