Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Wojti" <j...@w...pl>
Znaleziono: 214 wiadomości





Re: [ranking] jaka jest wasza ulubiona kawa?

2004-03-09 19:57:27 | Wojti inne posty tego autora

Segafredo extra strong(czerwona) Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z chrzanem?

2004-04-20 07:45:53 | Wojti inne posty tego autora

Chrzan z jajeczkiem pociętym w drobna kostkę.Pychota na kanapki z wędliną. Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czy to możlwe bez bigosu ;-)

2004-04-20 07:44:03 | Wojti inne posty tego autora

Unia Europejska zakazuje podawania potraw przyrządzanych poprzez wielokrotne podgrzewanie I tutaj jest cały wic. Wiadomo nie od dziś że wielokrotne podgrzewanie powoduje rozwój ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czy to możlwe bez bigosu ;-)

2004-04-20 21:44:36 | Wojti inne posty tego autora

Procesu technologicznego produkcji bigosu nie znam ale tyndalizacja zawsze mi się kojarzyła z hermetycznymi opakowaniami bez dostępu tlenu. A taki bigos mozna kupić bez problemu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czy wołowina pochodzi...

2004-04-20 21:49:57 | Wojti inne posty tego autora

Ja tam znam inną teorię. Lepsze jest wołowe z wołu ale tylko tych młodych do 2-ch lat. Krowa ma przerośniętą tkanką tłuszczową. Ewentualnie jałówki, ale nigdzie nie widziałem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: buritos

2004-04-26 20:08:38 | Wojti inne posty tego autora

Na mexykańskie żarcie polecam Cafe Maxxim w Warszawie przy ul. Słonimskiego( przy r. Babka). Jak pogadasz z kucharzami a może z samym właścicielem to zdradzi ci przepis. Pozdrawiam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przepis na swojską kiełbas

2004-04-28 22:16:26 | Wojti inne posty tego autora

Jaka to ma być kiełbasa? Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: winniczki

2004-04-28 22:17:58 | Wojti inne posty tego autora

Morderca żywych ślimaków. Pozdrawiam Kucharz AmatorWojti [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Narodowa potrawa unijna :-)

2004-04-28 22:21:35 | Wojti inne posty tego autora

No mnie się wydawało że tradycyjną potrawą staropolską którą możemy się poszczyciś są gęsi,dziki, sarny i znich robione przetwory. Ale może się mylę. Młody jeszcze jestem, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: udka z kurczaka bez kości (ok 1 kg) co z tego zrobić?

2004-04-29 22:36:16 | Wojti inne posty tego autora

Cos ty taka czepliwa. Nie kazdy musi sie przeciez znac doskonale na wszystkich potrawach. Grupa jest po to aby sobie pomagac a nie wytykac bledy. Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 8 . [ 9 ] . 10 ... 20 ... 22