Szukana fraza: Autor: "Izabela Sowula" <i...@W...gazeta.pl>
Znaleziono: 47 wiadomości
2004-01-05 21:42:37 | Izabela Sowula inne posty tego autora
> Nie wiem czy ktos z Was kojarzy moje posty, (ostatni watek byl > zatytulowany 'Jestem fotelowym czlowiekiem'). Dzieki Wam za > podtrzymanie na duchu (tomek, Dunia), dobre ... [ więcej ]
Grupa : pl.soc.rodzina
Re: Prezent dla kolegi2004-02-05 22:00:05 | Izabela Sowula inne posty tego autora
Chcę na prezent wydać około 500 PLN. > Może macie jakiś pomysł? > Dzięki > Jarek A moze roczna prenumerata na ktorys z polskich magazynow/gazet z dostawa na zagraniczny ... [ więcej ]
Grupa : pl.soc.rodzina
Re: EMADATSI2003-10-26 11:26:47 | Izabela Sowula inne posty tego autora
> Jeżeli ktoś mógłby coś na ten temat poradzić to będę dzwięczny :) > http://tinylink.com/?sTtVeessPV Iza -- Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
[P] Orientalny kurczak2003-11-13 00:20:43 | Izabela Sowula inne posty tego autora
Bardzo ciekawy i szybki przepis - wlasnie skonczylam gotowac wg, niego obiad na jutro Delia Smith "The Delia collection" Chicken 4 nogi kurczaka 150 mi chinskiego brazowego wina ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sledz zielony w zalewie octowej2003-11-27 21:47:46 | Izabela Sowula inne posty tego autora
> Śledź 'zielony' to po prostu świeży, nie solony śledź. Sprawić, > ściągnąć skórę, odfiletować. Posolić zostawić do jutra w lodówce. > Zalewa standardowa: woda ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pierniczki Pana Pazio2003-12-12 17:08:58 | Izabela Sowula inne posty tego autora
> I tutaj ciekawostka pierniki posmarowane bialkiem wyrosly prawie dwukrotnie wyz > sze niz te > nie posmarowane!! > O co tutaj chodzi? > pozdrawiam > AdameK > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Znowu2004-01-04 03:50:04 | Izabela Sowula inne posty tego autora
andie <a...@m...NoSpAm.pl> napisał(a): > Witam. > > Widziałem w archiwum kilka tematów dotyczących pomocnika kuchennego > oferowanego w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wsciekle lososie2004-01-18 21:50:27 | Izabela Sowula inne posty tego autora
> Sensowne jest np. powiedzenie, że obecnie, szrerokie masy społeczeństw > europejskich odżywiają się lepiej, a także zdrowiej niż np. w połowie > XIX wieku. Czego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Multimedialna książka kucharska2004-01-20 00:49:34 | Izabela Sowula inne posty tego autora
> > Jak "poszlam na swoje", otrzymalam w prezencie polska ksiazke kucharska z > > 1938 r. W wielu przepisach bylo dolozyc kostke Knora. > > Nie zapominaj, że ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Multimedialna książka kucharska2004-01-20 23:37:29 | Izabela Sowula inne posty tego autora
> > A ciekawe, czy moznaby gdzies dowiedziec sie z czego byly robione. > > Podejrzewam, ze gotowano kotly wywarow z kosci, miesa i warzyw i po > > odparowaniu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia