Szukana fraza: Autor: Magdalena Bassett <m...@o...com>
Znaleziono: 1434 wiadomości
2004-01-16 18:13:32 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Grzegorz Szutka wrote: > > Zastanawiam sie czy w ogule odpowiadac, Czesc, Grzesiu Gratulacje z okazji urodzin Zosi. A tym trollem to sie nie przejmuj, on podskakuje i piszczy, ale ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: bylo:trujace lososie2004-01-19 23:59:05 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Dario wrote: > kulinarnego. Tluczcie do organizatorow znaku jakosciowego Teraz Polska. Moze > sa jacys mali producenci nie malowanych parowek ktozy wysoka jakoscia > doczekali ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bezy - coś mi nie smakują2004-01-21 18:40:17 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
wiku wrote: > nie ma sie co smiac, otoz w usa pewna firma sprzedaje specjalny aromat > nasladujacy zapach metalowych puszek :))) kupuja to matki dzieci, ktore > przyzwyczaily sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zrazy inaczej2004-01-22 18:19:03 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Monika Zarczuk wrote: > > Witajcie. > Jesli sobie dobrze przypominam nikt nie podawal tu przepisu na zrazy, a > wlasnie naszla mnie straszna ochota na zrazy z kasza ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Skorzonera2004-01-24 22:14:23 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
W moim dziecinstwie na rynku w Gdansku mozna bylo kupic skorzonere - dlugie brazowe korzenie o delikatnym smaku. Bylo to pyszne zimowe warzywo. Mama robila je po polsku, polewane buleczka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: rosol2004-01-25 01:12:29 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
wiku wrote: > > Magdalena Bassett wrote: > > > Niedawno mielismy przyjemnosc jedzenia wedzonego indyka. Tez tylko > > trzeba bylo go podgrzac w piecu. Pozostale ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: FAQ2004-01-27 05:21:57 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
waldek wrote: > > > Ja po prostu nie chce, zeby moje nazwisko w tych FAQs figurowalo, i juz. > > Moge nie chciec? > ==== > Nie, nie możesz. Narodziła się nowa ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Pytanie na temat makowca2004-01-27 19:29:20 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Wczoraj rozmawialam z Mama i wspomniala, ze ma nowy system na zapobiezenie dziurom w makowcu, tzn. odstawaniu skorki od nadzienia, mianowicie przez dodanie malej ilosci drozdzy do masy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przyprawy a kuchnie swiata (crosspost psw/prk)2004-01-30 01:34:24 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: >> > >>W aspekcie historycznym, obyczajowym, czy praktycznym? ;) > > > > > > > > > We szelakich aspektach. > > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przyprawy a kuchnie swiata2004-01-31 02:34:24 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
FeLicja wrote: >> I ja nie protestuje, mowie tylko ze tak ogolnie, ale dobra. Na drugi raz > juz nie bede sie wychylac. No widzisz. Nie ma takiego dobrego, co by na zle nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia