Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Magdalena Bassett <m...@o...com>
Znaleziono: 1434 wiadomości





Re: czy można mrozić...

2004-11-23 21:57:11 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

marta wrote: > Witam, > > w moim "przybocznym" sklepiku nie ma różnych egzotycznych warzyw, po które > muszę specjalnie wyprawiać się do dużego centrum ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: biszkopt na tort - krok po kroku

2004-11-24 21:17:40 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

"marek m." wrote: > No tak przepis jest kalorycznie odchudzony na maxa. Woda faktycznie poprawia > ubicie białek, Czlowiek sie uczy cale zycie. Nigdy bym nie pomyslala ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czy można mrozić...

2004-11-24 21:19:52 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Sabinka wrote: > On Wed, 24 Nov 2004 18:19:59 +0100, "Monika Biermann" > <m...@g...de> wrote: > > > > >Wedlug mnie sa ok. Przewaznie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Bezy

2004-11-29 03:41:43 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

imiki wrote: > Pilnie proszę o odpowiedź na pytanie > -jak długo i w jakiej temperaturze je piec? > > Pozdrawiam Jurek BEZY bez pudla 6 bialek 1 szklanka cukru (250 gr) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: masło jabłkowe

2004-12-01 18:52:53 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Ewusek wrote: > Witam ! > chcialabym zrobic maslo jablkowe ale za bardzo nie wiem jak... pogooglalam i > na polskich stronach nic nie znalazlam, a na angielskich jakies te ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Brak mi pomysłu...

2004-12-01 20:32:41 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Atunia wrote: > ..kolejny raz wyjęłam z zamrażarki mięsną paczkę ratunkową. Czyli trzy > kotlety schabowe bez kości. Pewnie przerobię je jutro na kotlety w panierce, > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak smakuje awokado

2004-12-02 21:23:15 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

eM eL wrote: > "Sabinka" <s...@t...tuniema.pf.pl> wrote in message > news:coo0m3.3vsljir.1@sa.re... > > A po czym sie poznaje dojrzale awokado, bez ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: schab inaczej

2004-12-02 21:33:48 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

"walkie!" wrote: > > I teraz tak: > Schab nacinamy w paski, tak co 1 centymetr nie do końca docinając nożem > żeby powstał taki grzebień. W te przerwy daje ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak smakuje awokado

2004-12-05 00:34:37 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Sabinka wrote: > > IMO "surowy" = nie poddany obrobce cieplnej. Awokado NIE poddaje sie obrobce cieplnej. Sprobuj pokrojone w kawalki jak jablko w osemki dodac do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Frytki - kulki jak to się robi ?

2004-12-05 17:49:36 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Flash wrote: > Witam, > Byłem w knajpce, były frytki do wyboru, standardowe i kulki, jak oni robią > te kulki ? czy ja też takie mogę zrobić ? > pozdr > Darek Takie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 20 ... 60 ... 72 . [ 73 ] . 74 ... 80 ... 120 ... 144